Vynikající!!!! Dávám za 1
Kapra už ani na jiný způsob nedělám. Je vynikající. Letos zkusím česnekem potřít až upečeného kapra, dobrý nápad, Lubomíre.
Takhle dělám již druhé Vánoce a vždy se osvědčil, pouze dcera, která nemá ráda česnek pohrdá
Dělám něco podobného. Aby kapr nebyl citít rybinou, den dopředu ho posolím, opepřím, posypu mletým zázvorem a jednotlivé kousky proložím kolečky cibule a plátky čeneku. Pokud se mi nechce obalovat v trojobalu, smíchám mouku s paprikou a různým kořením, kapra v ní obalím a osmažím (bez cibule a česneku).
Dnes jsme měli na oběd, kapr byl výborný. Při smažení nám česnek kroutil nosem. Dávám za 1.
Tak jsem se odhodlala, že tohoto kapra udelám, abych měla něco chuťově výraznějšího, měl úspěch dávám také za 1
Je opravdu moc dobrý.Zkrátka lahůdkový.Česnek se zázvorem je výborná kombinace.Dávám za 1.
Recept se mi moc líbí.Vyzkouším na štědrý den a pak napíšu a oznámkuju.
Je to dobré, dělám něco podobného, ale s tím, že ten česnek dávám až na konec vzhedem k tomu, že se ten česnek připaluje.Tak, že když se upeče kapr tak se teprve potře čenekem.