• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Lahůdkový vánoční kapr
Napište svůj komentář k receptu

Lahůdkový vánoční kapr

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lahůdkový vánoční kapr
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kapr na 4 porce
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka zázvor - mletý
    • 50
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 50
      g strouhanka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Porce kapra potřeme směsí česneku utřeného se solí a špetkou zázvoru. Necháme v chladu asi 2 hodiny odležet a potom obalujeme v trojobalu. Smažíme ve vyšší vrstvě tuku, nejlépe ve fritovacím hrnci.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lahůdkový guláš s fazolkami

Lahůdkový guláš s fazolkami

Kapr - Vánoční variace

Kapr - Vánoční variace

Kapr na anglické slanině

Kapr na anglické slanině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Bendová | 27. 12. 2008 12:48

    Vynikající!!!! Dávám za 1

  • Lenka Oralová | 16. 11. 2007 08:59

    Kapra už ani na jiný způsob nedělám. Je vynikající. Letos zkusím česnekem potřít až upečeného kapra, dobrý nápad, Lubomíre.

  • Anonym | 13. 1. 2007 20:36

    Takhle dělám již druhé Vánoce a vždy se osvědčil, pouze dcera, která nemá ráda česnek pohrdá

  • Dasa Novakova | 13. 1. 2007 20:12

    Dělám něco podobného. Aby kapr nebyl citít rybinou, den dopředu ho posolím, opepřím, posypu mletým zázvorem a jednotlivé kousky proložím kolečky cibule a plátky čeneku. Pokud se mi nechce obalovat v trojobalu, smíchám mouku s paprikou a různým kořením, kapra v ní obalím a osmažím (bez cibule a česneku).

  • Ivana | 13. 1. 2007 14:57

    Dnes jsme měli na oběd, kapr byl výborný. Při smažení nám česnek kroutil nosem. Dávám za 1.

  • Alina | 27. 12. 2005 11:17

    Tak jsem se odhodlala, že tohoto kapra udelám, abych měla něco chuťově výraznějšího, měl úspěch dávám také za 1

  • Zdena z JM | 27. 12. 2005 06:44

    Je opravdu moc dobrý.Zkrátka lahůdkový.Česnek se zázvorem je výborná kombinace.Dávám za 1.

  • Zdena z JM | 22. 12. 2005 06:45

    Recept se mi moc líbí.Vyzkouším na štědrý den a pak napíšu a oznámkuju.

  • Lubomír Konfršt | 21. 12. 2005 20:37

    Je to dobré, dělám něco podobného, ale s tím, že ten česnek dávám až na konec vzhedem k tomu, že se ten česnek připaluje.Tak, že když se upeče kapr tak se teprve potře čenekem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Prosinec Večeře Smažení Chlazení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Kapr Strouhanka Sůl Tuk Vejce Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Závitky v rýžovém papíru

Závitky v rýžovém papíru

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Červená řepa po řecku

Červená řepa po řecku

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

Těstoviny s ricottou a  pestem

Těstoviny s ricottou a pestem

Cookies z ovesných vloček

Cookies z ovesných vloček

Kuře v hořčičné kari marinádě

Kuře v hořčičné kari marinádě

Uzenářský maxichleba s cibulovým salátem

Uzenářský maxichleba s cibulovým…

Pudinkové pokušení

Pudinkové pokušení

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

61
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
47
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
44
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
41
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
34
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Lahůdkový vánoční kapr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact