• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lahůdkový guláš s fazolkami
Napište svůj komentář k receptu

Lahůdkový guláš s fazolkami

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lahůdkový guláš s fazolkami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g zelené fazolky mohou být i z konzervy nebo mražené
    • 350
      g vepřová plec nebo kýta
    • 1
      ks cibule
    • slunečnicový olej
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 1
      lžička kečup - jemný
    • 1
      plechovka papriková pomazánka ostrá
    • 1
      kostka masox
    • 1
      stroužek česnek
    • 250
      ml zakysaná smetana
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Na trošce oleje opražíme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a opražíme ho. Přidáme papriku, masox a podlejeme vodou tak, aby maso bylo zakryté. Přidáme kečup, utřený česnek a kmín. Vmícháme paprikovou pomazánku a dusíme, dokud maso není měkké. Přidáme nakrájené fazolky z konzervy (mražené nebo čerstvé předem uvaříme), přimícháme smetanu, dosolíme a krátce převaříme. Pokud je guláš hustý, zředíme na potřebnou hustotu mlékem. Podáváme s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí guláš s fazolkami

Kuřecí guláš s fazolkami

Vepřové výpečky s česnekovými výhonky (fazolkami)

Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…

Bramboračka s česnekovými výhonky / fazolkami

Bramboračka s česnekovými výhonky /…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucie Blechová | 2. 4. 2009 16:20

    Terezko příjemné překvapení z receptu, měla jsem delší dobu fazolky, co potřebovaly sdělat a nechtěla jsem je klasicky zadělávat nebo dávat do koprovky. Postup jsem si trochu upravila, ale zachovala Vámi uvedené ingredience (vařila jsem s Čertovskou pochoutkou) krom masoxu, používám vepřovou šťávu v kostce. S těstovinami bylo výýýýborné. 1*

  • Tereza Jarčušková | 15. 8. 2006 17:01

    Kajka, nepoznám pomazánku, ktorú uvádzate, ale tá naša papriková má jemne pálivú chuť. Takže skúste...

  • Kajka | 11. 8. 2006 22:00

    Paní Terezko, může být ostrá pomazánka na topinky , tu paprikovou jsem nikde neobjevila. Tahle se jmenuje Ďáblík. Děkuji

  • Věra | 10. 8. 2006 08:37

    Terezko, opět Vás chválím za tento recept. Paprikovou pomazánku jsem nedala, jen 1/2 lžičky pálivé papriky, neměla jsem kysanou smetanu, ale sladkou smetanu ale to nevadilo.Bylo to vynikající dávám za 1*****

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Masox Mletá paprika Mletý kmín Papriková pomazánka Slunečnicový olej Sůl Vepřová plec Zakysaná smetana Zelené fazolky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Karbanátky z tofu

Karbanátky z tofu

Velikonoční tvarohový mazanec

Velikonoční tvarohový mazanec

Lehký těstovinový salát

Lehký těstovinový salát

Mrkvový salát trochu jinak

Mrkvový salát trochu jinak

Věnečky

Věnečky

Lehká rajská omáčka

Lehká rajská omáčka

Pastýřský koláč - Páj

Pastýřský koláč - Páj

Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky

Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky

Můj dýňový kompot s ananasem

Můj dýňový kompot s ananasem

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

308
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
58
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
36
Nealkoholický punč
Nealkoholický punč
22
Marinované řecké kuře
Marinované řecké kuře
22
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Sara Sandeva a její podlomené zdraví: Další zrušená role!

Sara Sandeva a její podlomené zdraví: Další zrušená role!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Další doporučené recepty:

Lahodný roládový moučník
Lahodný roládový moučník
Lahodný salát s uzeným lososem
Lahodný salát s uzeným lososem
Lahůdková sekaná
Lahůdková sekaná
Laksa s krůtou a brokolicí
Laksa s krůtou a brokolicí
Lamington
Lamington
Langoše
Langoše
  • Recepty.cz
  • Lahůdkový guláš s fazolkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact