Nevím asi lednička?
ahoj, napište mi jak šleháte asi ručně nebo snad i elektrickým šlehačem? díky
Dobrý den, pudink mi nechce ztuhnout, kde je problém, nevíte? Díky za odpověď :-)
Opravdu výborný... a zvládla jse,m ho i já, jako totální anticukrářka :D :-))) fakt jak šlehaajda :-)) doporučuji všem ;-)
Krém je naprosto luxusnííí :) dorty budu dělat jen sním :) :-)
Ahoj, chtel jsem se zeptat, jestli by slo do toho kremu pridat jeste kousky bananu nebo jestli si myslite, ze by to nejspise chutnalo spatne ? Dekuji za odpoved :)
Pro příště dám víc čokolády, to máslo uplně přebilo chuť čokolády takže já jsem spokojená tak na půl :-!
Ahoj, já jsem to upravila a dala jsem 2 másla a 200g čokolády, je to tužší a je toho víc 8-)
Ahoj, šlehačka má 31%
Vezmete větší a menší hrnec, do většího dáte trochu vody tak, aby po vložení ten menší neplaval. Vodu přivedete k varu, vložíte menší hrnec (mně se lépe osvědčila skleněná nebo nerez miska, i hrnec ale poslouží) a v něm svaříte dané ingredience.
chtěla sem se zeptat jelikož jsme nezkušená kuchařka jako to přesně udělat Svařit nad párou ? a je to :-\
Ano, mně se podařilo položit na něj fondán a chuťově je ten krém taky super :)
Chtěl bych se zeptat zda se dá použít pod fondán?? (ztuhne v lednici, nebo je pořád měkký?)
Prosím, může se svařit šlehajda na sporáku na malý výkon než na páře? Děkuji moc
Mam to:)
dobre to visera neeeeeeeeeeeeeeeee trosku je to dobre Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.
Jaky obsah ma slehacka prosim? Ziju v zahranici a tak nevim..
vynikající krém, měl velký úspěch. Krému vystačilo na natření vevnitř i nahoře a okrajích, ale na ozdobení zdobičkou už ne :( Ale byl opravdu výborný, příště udělám 1 a 1/2 dávky. Mj. tuk jsem nedávala, jen máslo
Nejsem sice autor receptu, ale myslím, že lze ten tuk nahradit ještě dalším máslem (ba dokonce to bude i lepší)
Dnes jsem udělala krém na dort a nemá chybu. Chutná jako pařížská šlehačka. Už ho mám zapsaný v kuchařce na příště.
Úžasný krém.. pařížská chuť.. plnila jsem jím čokoládový dort a měl velký úspěch.Díky za recept :-)
Dneska jsem dělala vaš krém je moc dobrý pochutnali jsme si uz u neho zustanu moc děkuji
výborný dnes pro velký uspch peču znova.
Tenhle krém je opravdu výborný. Chutná jako pařížská šlehačka, jen se nemusí čekat několik hodin na dodělání. Bomba :-P !
Krém je super a je skvělé,že se dá víceméně použít hned a nemusí se čekat do druhého dne. Já jsem dala jen míň másla,aby to bylo více šlehačkovitější než máslové ;-)
Tak ten krém je fakt luxusní O:-) Výbornej!!!
1 smetana na šlehání 200-250 ml, 1 máslo 250 g.
Mohl by mi nekdo rici jak velke jsou smetany ktere zde pouzivate a kolik je 1 maslo? Ziji v zahranici a tak nemam predstavu. Dekuji.
Je vážně skvělý ! Dávám 1 !
Krém je vynikajúci,použila som ho na naplnenie torty.Naozaj je lahodný.
Dory den! akurat su vianoce.. taky vyborny krem!! palce oblizes! vdaka za recept!!
Krém je výborný,také ho dělám často.Svařené ingredience nechávám v lednici přes noc a druhý den krém dodělávám.
Ďakujem za recept, určite vyskúšam. Dlho hľadám nejakú dobrú plnku a táto vyzerá ozaj dobre. Dám vedieť. Tiež by som bola zato, keby niekto napísal dobrý recept na čokoládovú polevu na dorty, resp. iné dobré polevy. Vopred díky.
10-15 min. než se svaří šlehačka v hustý pudink, potom asi tak 30min. než hmota vystydne, ale dá se urychlit tím, že ji budete šlehat do schladnutí a závěr vešlehání másla už je tak 5min. Takže tu necelou hodinku. Ale jak jsem psala pokud hmotu si zchladíte šleháním vyjde vás to na 1/2 hod. Ale je to opravdu jen orientační, já si dělám krém vždycky den dopředu, takže u toho nijak nespěchám.
Mohla byste prosím napsat přibližnou dobu přípravy? Předem děkuji.