• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Lahodné třené řezy s jablky a tvarohem
Napište svůj komentář k receptu

Lahodné třené řezy s jablky a tvarohem

autor: Jana z VM
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 30
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lahodné třené řezy s jablky a tvarohem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • vejce
    • 300
      g moučkový cukr
    • 150
      g hera
    • 300
      g polohrubá mouka
    • prášek do pečiva
    • mléko dle potřeby
  • Náplň
    • 1
      ks tvaroh
    • 1
      ks máslo
    • cukr dle chuti
    • šlehačka lze přidat
    • čokoládová poleva
    • kokos nebo mleté ořechy na posypání
    • 7
      ks jablka 6-7, větší, nakrájená na plátky

Postup přípravy receptu

1
Vyšší plech vymažeme tukem, vysypeme mletými ořechy nebo strouhankou či kokosem - jak kdo má rád. Dno plechu poklademe plátky jablek, na ně nalijeme třené těsto - tuk třeme s cukrem, postupně přidáváme žloutky. Mouku smícháme s práškem do pečiva, kterou postupně zamícháváme do krémového základu, přidáváme tolik mléka, aby vzniklo středně husté těsto a vmícháme sníh z bílků. Pečeme ve středně vyhřáté troubě do lehkého zhnědnutí těsta. Po vychladnutí vyklopíme řezy na desku nebo větší plech s nízkým okrajem - takže jsou jablka nahoře.
2
Ručním šlehačem vyšleháme tuk s tvarohem a cukrem (příp. trochou šlehačky) - pozor na to, abyste měli tyto suroviny ve stejné teplotě! Minule se mi to srazilo a sežraly to slepice. Tvarohovoý krém natřeme na obrácené řezy - takže jsou jablka nahoře a po ztuhnutí polejeme čokoládovou polevou (nejlepší je čokoláda na vaření se lžící sádla - krásně se krájí, neláme se, nakonec posypeme kokosem, nebo ořechy.
3
Po ztuhnutí krájíme na menší kostky. Řezy jsou velice lahodné, rychle zmizí - alespoň u nás to tak je.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lahodné tvarohovo-kávové řezy

Lahodné tvarohovo-kávové řezy

Kuře v lahodné směsi

Kuře v lahodné směsi

Lahodné profiteroles

Lahodné profiteroles

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ester Potrusilova | 5. 2. 2010 07:15

    Když jsem viděla tolik pochvalných komentářů, hned jsem se pustila do díla. Ale výsledek mě nenadchnul. Těsto je dobré, jablek bych dala přístě 2 vrstvy, ale krém mi přišel šíeně tučný, a to jsem dala 2 tvarohy. A taky mi přišlo, že se v tom bije příliš mnoho chutí, tvaroh, jablka, ořechy, a k tomu ta čokoláda, to bylo na mě moc. Moje zkušenost je, že když se v těstě i na krému vyskytuje víc než 250g jakéhokoli tuku, nedělá to dobrotu, proto už asi recept nezopakuji (případně upravím...).

  • Hana Rožníčková | 1. 2. 2008 18:40

    Jani, právě jsem ochutnala řezy, jsou úžasné. Zase tak pracné mi to nepřišlo, spíše je to náročnější na čas, ale jsou moc chutné.

  • Marketa | 17. 7. 2007 03:38

    Jeste bych chtela rict, ze jsem taky dala dva tvarohy a jen tretinu masla a bylo to moc dobre. 1:1 by bylo moc tucne. Priste musim zkusit s orechy, ted jsem delala s kokosem.

  • Marketa | 17. 7. 2007 03:30

    Moc moc moc dobre. Takove vlacne a "jedle". Vrele doporucuji i pro velmi mlsne. Akorat je to trosku pracnejsi {teda ani ne to upeceni jako nasledne myti nadobi!!! Je ho fakt hodne}

  • Eva O. | 2. 10. 2006 07:33

    Vynikající, všichni řezy chválili. A opravdu se povedla i čokoláda s lžící sádla, šla pěkně krájet.

  • SV | 23. 9. 2006 07:57

    Moooc dobré, chutnají celé rodině a to už je něco

  • Jana z VM | 31. 8. 2006 07:28

    Krém natíráme až na vychladlé řezy. Dobrou chuť !

  • Adéla Najmanová | 30. 8. 2006 20:24

    Ten tvarohový krém se natře až na vychladé řezy, nebo naopak na ještě teplé? Děkuji za odpověď!

  • Anonym | 30. 8. 2006 16:43

    Jani, moc děkuji za odpověď. Moc si cením Vašich rad:-) Jdu péct, tak na mě myslete, ať se to povede jako Vám:-)

  • Jana z VM | 30. 8. 2006 16:16

    Renčo, tvaroh natřeme na jablka, ano a aby byl tvaroh stejné teploty s máslem, tak je nejlepší je vydělat současně z ledničky do kuchyně. Hodně úspěchů a nic si z toho nedělejte, i mně se stane, že se mi to srazí, ale nakonec je to všechno dobré a není to poznat !

  • renča | 30. 8. 2006 09:10

    chápu po tak, že se tvaroh natře na jablka? děkuji za odpověď. a prosím jak poznám, že mám tvaroh a máslo ve stejné teplotě, minule se mi to také srazilo a byla jsem zoufalá... jsem začátečník. děkuji moc

  • Marcela | 30. 8. 2006 08:17

    opravdu vynikající!!!!

  • Oli | 20. 8. 2006 09:56

    Řezy byly výborné, chutě se krásně doplňují, můžu všem doporučit! Musím paní Janu pochválit, její recepty jsou vždy dobré.

  • Helena | 28. 5. 2006 17:31

    Pro janu-ja si vzdy prectu recept jestli je tam celkove 200 g tuku a vic,tak recept nezkousim'nebo ho odtucnin. Presvedcila jsem se,ze pani Jana umi ,testo musi byt vyborne a navic je to na cely plech,takze na jeden kousek toho tuku v teste moc nepripadne,maslo jsem uplne vynechala,ale mam takovy sacek uz hotove tekute zelatiny,ktera,kdyz se prida pri slehani tvaohu,tak pridrzi tu nacechranost a v v lednicce to jeste nepatrne ztuhne.Ja odtucnuji skoro vse,uz nam to tak i vice chutna.

  • Airan Novakova | 28. 5. 2006 10:25

    Uz dlouho jsem na to chystala a vcera vecer uz je upekla - dnec se na ne vrhly a je fuc:-) Jani, bezvadny recept, vynikajici chut, proste "lahodne" Hvezdicka za 1:-)))))))

  • Jana | 28. 5. 2006 04:07

    Pani Heleno,mam dotaz.Nepouzila jste vubec maslo?Jenom jogurt? 250gr.masla,je velke mnozstvi.Verim,ze to asi dobre chutna,tomu kdo muze takto konzumovat maslo.My maslove kremy radi nemame,nemluve uz o cholesterolu.

  • SV | 27. 5. 2006 18:06

    Moooc dobré, nejsou nijak sladké, prostě tak akorát

  • Jana z VM | 26. 5. 2006 06:55

    Jsem ráda, že tyto opravdu "lahodné" řezy mají svoje "vyznavače", zaslouží si to. Díky!

  • Helena | 25. 5. 2006 16:52

    Take musim dat jednicku.I kdyz jsem tvaroh bez tuku smichala s netucnym reckym jogurtem a troskou tekute zelatiny,rezy zustaly lahodne.Navsteva si je odnesla a chvali dodnes.

  • Renata Schultze | 25. 5. 2006 15:09

    Pani Jano, vcera jsem Vase rezy nabidla navsteve.Nez jsem uvarila kafe, bylo po nich. Priste upecu z dvojite davky.Jsou vyborne.Pekla jsem je z hladke mouky, protoze polohruba mouka neni moc k sehnani, ale to nevadi. Diky za recept.

  • Jana Tomčíková | 25. 5. 2006 07:54

    Ano, přesně tak, 1 máslo=250g, 1 měkký tvaroh = 250 g.

  • Jana z Kanady | 25. 5. 2006 00:38

    Prosim o upresneni;1 maslo a 1 tvaroh je po 250gDekuji.

  • Jana Tomčíková | 24. 5. 2006 20:52

    Díky za odpověď, příště půlku plechu vysypu mletými ořechy a půlku kokosem (dcera má kokos moc ráda, zbytek rodiny zase raději ořechy).

  • Ivana | 24. 5. 2006 15:36

    Pro Janu Tomčíkovou: já jsem kokosem vysypala plech, nahoru na čokoládu jsem ho už nedávala. Bylo to výborné.

  • Jana Tomčíková | 24. 5. 2006 15:31

    Já jsem dala cukr přesně podle receptu a přeslazené mi to nepřipadalo, ale každý má jinou chuť.Jinak jsem použila mleté ořechy, bylo to opravdu vynikající a lahodné!Zajímalo by mě, jestli recept někdo vyzkoušel s kokosem?

  • Jana z VM | 24. 5. 2006 14:51

    Je to pravda, z těch nakrájených jablek je jablková kaše, tvar není poznat.

  • Jaroslava Oumarová | 24. 5. 2006 11:27

    Bebo, nebojte se, mě se jablka tak rozpekla,že nebylo poznat, že byly na plátky:-))

  • beba | 24. 5. 2006 10:26

    Nedali by sa použť aj postrúhané jablká ? Deti jablká pokrájané na plátky nemajú v koláči radi.

  • Ivana | 24. 5. 2006 08:37

    Ja dala cukr krupici, nikoliv moučkový, a do tvarohu jen trošku moučky (z cukru moučky se teď práší jak v mlýnici) a bylo to akorát. Je to moučník na velký plech a po upečení byl dost vysoký, takže přeslazené to rozhodně nebylo.

  • Jana | 23. 5. 2006 22:09

    Vypada to velice lakave,jenom mam obavy,neni to moc sladke,zda se me,ze 300g cukru je hodne?Mohu ubrat 100g?Diky.

  • Ivana | 21. 5. 2006 15:06

    Jablka jsem oloupala, vyvrtala jádřinec a nakrájela 1cm tlusté kroužky, zbytek dle receptu (jen se dvěma tvarohy) včetně poprvé vyráběné čokolády ze sádla. Povedlo se všechno, je to velmi velmi jedlé a já čekám, až přijde syn z víkendové túry a nepochybně to spráská i s podnosem. Děkuji, pošlu dál...

  • Lucie Vohánková | 28. 4. 2006 08:44

    Bože to je dobrota!!! Konec s dietou, všechny ženský jsme se sesypaly na plech... :) Výborný, díky za recept!

  • Romana | 27. 4. 2006 13:58

    Také jsem dělala ze 2 tvarohů a dala pomazánkové máslo a trošičku kápla vaj. koňaku. Do krému jsem ještě zamíchala ostružiny. Skvělé! Úžasný moučník, také dávám za 1!

  • Jaroslava Oumarová | 27. 4. 2006 12:08

    Včera jsem je pekla. Také jsem dala dva tvarohy. Dnes jsem je donesla kolegyním v práci. Moc si je pochvalovaly. Posílají 1*

  • Katka Horackova | 25. 4. 2006 09:32

    Recept si opravdu zaslouží jedničku! Měli jsme boule za ušima, řezy jsou opravdu lahodné. Když jsem upekla a vyklopila upečené těsto s jablky, říkala jsem si jestli to bude dobré, ale když jsem potřela náplní (tu jsem udělala raději ze dvou tvarohů, protože máme rádi hodně krému) polila čokoládou a nechala do druhého dne ztuhnout v lednici, tak to nemělo chybu!!! Moc dobré.

  • Jana Tomčíková | 24. 4. 2006 08:28

    Je toho dost a řezy jsou i poměrně syté, jsme doma čtyři, všem chutnalo a dokonce se mi podařilo uloupit 3 kousky pro kolegyně v práci, taky jim chutnaly.

  • Jana z VM | 24. 4. 2006 07:21

    Většinou si upeču řezy v pátek večer a až v sobotu našlehám krém a až to ztuhne polévám čokoládovou polevou. Je toho opravdu hodně, takže se uspokojí i početná rodina, že?

  • Jana Tomčíková | 23. 4. 2006 19:26

    Tak musím říct, že si tyto řezy svůj název plně zaslouží, jsou opravdu LAHODNÉ!Chuťově zajímavé, výborné, dávám velikou jedničku a musím paní Janě moc poděkovat, že se o recept podělila.Ještě dotaz, paní Jano, nápň natíráte až na vychládlé řezy?Já jsem spěchala a natřela jsem řezy ještě poměrně teplé, přesto pak náplň v lednici pěkně ztuhla.Polevu jsem také dělala z čokolády na vaření a lžíce sádla, přidala jsem jen kousek Omegy.

  • Jana Wernischova | 21. 4. 2006 22:10

    Chválím a dávám hned za 1! Řezy jsem musela rozpočítat na kusy a přidělit každému "jeho" talíř, protože syn bečel, že než se vrátí z venku, tatínek mu to zblajzne. Dělám teď znovu. Musím přiznat, že to hladce předčilo i tiramisu po česku. BEZVA!!!!

  • Zuzana Šindlerová | 19. 4. 2006 12:13

    No, je fakt, že se mi zdála čokoláda nějaká světlá, ale u nás v obchodě si člověk moc vybírat nemůže, pokud nejedu do obchoďáku. Ale nenechám se odradit, řezy jsem donesla do práce, všechny holky chtěly recept, zbytek jsem dala do ledničky, měla jsem strach kvůli tvarohu a jsou ještě lepší, osvěžující. Ještě jednou díky.

  • Jana z VM | 19. 4. 2006 10:31

    Zuzko, nevím, jakto, že se Vám čokoláda lámala, zkuste příště dát toho sádla trochu víc, třeba obsahovalo více vody, nevím. Nesmí být ta poleva moc hustá, tak akorát. Chce to vyzkoušet, mně se poleva neláme, namočím ale nůž v horké vodě, to je nejlepší pojistka.Taky trochu záleží na tom, jakou čokoládu na vaření máte. Některé jsou méně kvalitní.

  • Zuzana Šindlerová | 18. 4. 2006 10:21

    Jsou vynikající, díky moc za zajímavý recept. Jen mně poraďte trik aby se nelámala poleva, dělala jsem podle návodu lžice sádla s čokoládou na vaření, přesto se mi lámala a nevypadá hezky. Ovšem na chuti to nic nezměnilo, dávám 1***.

  • Věra Jirkůvová | 17. 4. 2006 11:19

    Řezy jsou výborné. Na nápň 1 kostka másla na jednu kostku tvarohu je však moc. Dávám podle podobného receptu kostky tvarohu dvě.Podobný velmi dobrý recept vkládám pod názcem "Řezy Míša"

  • Soňa Nejedlá | 15. 4. 2006 16:22

    Vynikající ,právě jsme ochutnali.Opravdu lahodné.Paní Jana má spousty skvělých receptů doporučuji též sváteční řezy jsou na těchto stránkách a jsou super.

  • Pavlína | 12. 4. 2006 11:54

    Tak mi to nedá, abych nepřispěla svou troškou do mlýna. Jednou se mi také stalo, že se mi uvedené suroviny pěkně srazily při šlehání. Neváhala jsem a zavolala o radu své mamince a ta mi poradila, ať směs chvíli míchám - nebo spíše metličkou šlehám nad párou. Pomohlo to.

  • tulákZR | 10. 4. 2006 17:41

    Koukám Jani, že můj nápad, že bych Vás pozval péct i do Žďáru vzal za své :-)..tak se do toho zkusím pustit sám..a když se povede, upeču tak 2 další plechy pro děti z turisťáku..až budeme otvírat novou klubovnu. Přeji hezké svátky Vám i všem tady :-)))

  • Janinka | 10. 4. 2006 17:30

    Chutné, skvělé, výborné!!! Při čtení se mi ten recept zdál složitý a "nebezpečný" (vysypat kokosem a jabka dospod ?!?!!), ale komentáře mne přesvědčily - a jsem ráda. Opravdu to stojí za to. Ten tvoroh s máslem se nesrazil - udělal jsem to jako u jiného krému s máslem - nejdřív jsem rozšlehala máslo s troškou cukru a pak po malých částech přidávala tvaroh a nebyl problém. Jinak se začínám obávat, že před svátky nebude v obchodech tvaroh - zdá se, že se všechny (všichni) chystáme péci ten samý mazanec :-)))

  • Jana z VM | 10. 4. 2006 14:42

    Milá Airan, taky bych to ráda věděla, protože ještě do toho mám tři dny před svátky školení, takže asi po těch večerech.... Snažila jsem se úklid dodělat už teď o víkendu, takže mi zbude čas na to pečení. Ale s léty to už člověka zmáhá. Taky Vám přeji krásné Velikonoce a hodně pohody.

  • Airan | 10. 4. 2006 10:07

    Jani, a kdy to vsechno stihnete? Nechcete prijit i k nam trochu napect? Zn:vsechno snime:-)))Ja se chystam na vas tvarohovy mazanec, syn nema rad kynute testo. Preji hezke svatky.

  • Jana z VM | 10. 4. 2006 09:48

    Na Velikonoce budu péct perníčky, mazanec z tvarohového těsta, karamelové řezy II, chtěla bych vyzkoušet taky skládané řezy (tuším se tak jmenují) a nějakou piškotovou roládu. Ještě musím péct to stejné pro známé, takže mám co dělat a času moc není, když to má být čerstvé, tak budu ve čtvrtek a v pátek celé večery chystat a chystat.

  • Martina S. | 8. 4. 2006 22:40

    Jsou lahodné - přesně jako v názvu. Akorát nevím, kde se stala chyba, máslo i tvaroh jsem měla z chladničky vydělané už od rána a přesto se mi to srazilo. Slepice nemám, a bylo mi líto tu dobrou směs vyhodit, a protože naše děti seperou všechno, tak jsem to normálně použila. Pod čokoládovou polevou to vidět nebylo a na řezu také ne, a chuť? Tak ta je famózní. Dávám jedničku.

  • Hana Teplárková | 7. 4. 2006 12:41

    Tak hlásím,že jsem je pekla a nemají chybu.Polevu již budu dělat jen se sádlem.Paní Jano ta moje red.dieta je v ohrožení,nikdy neodolám.Ach jo.A co budete péci na Velikonoce?Nějak mě nic nenapadá.Prosíím,prosííím.

  • ŠIMEČKOVÁ Vladimíra | 3. 4. 2006 22:33

    Řezy jsem upekla, výborné, určitě zařadím mezi oblíbené.

  • Květoslava Borovičková | 3. 4. 2006 20:09

    Tak jsem včera vyzkoušela a fakt je to moc dobré.

  • Jana Wernischova | 1. 4. 2006 00:25

    To se tak někdo má, když má slepice! Já když něco sprdnu, tak to vždycky rupne - kocouři to nesnědí ani omylem a v koši je to vidět, přece s tím nepoběžím extra do popelnice :-). Ale vážně: právě hledám něco sladkého na víkend a teď už vím co. Tohle!

  • Marsí | 30. 3. 2006 12:44

    Tak jsem to prubla...snad mi tam chlapi ještě něco nechali....:o)))Opravdu moc dobré, akorát se mi nechtělo nakoupit, tak jsem krém udělala z tvarohu a pomazánkového másla ( místo klasického). Taky moc dobré. Díky za recept.

  • Květoslava Borovičková | 29. 3. 2006 18:41

    Taky se mi to moc líbí, v blízké době vyzkouším.

  • Jana z VM | 29. 3. 2006 15:39

    Já dávám tvaroh většinou polotučný v obalu, ale v tomto krému může být i z vaničky, dala jsem i plnotučný, byl ještě lepší - pochopitelně, že.

  • Pavlína Svitáková | 29. 3. 2006 13:47

    Po přečtení tohoto receptu,jsem opět odložila ,,dietu".Díky!!:-))Už jsou v oblíbených.

  • Ivča R. | 29. 3. 2006 13:28

    Tyto řezy znám, jsou vynikající. U nás se jim říká řezy pro mlsné jazýčky.

  • Hana Teplárková | 29. 3. 2006 13:22

    Již teď polykám na prázdno.Na víkend určitě budou a zkusím tu polevu se sádlem.Ten tvaroh dáváte ve vaničce,nebo obyč.Děkuji.

  • Jana z VM | 29. 3. 2006 13:00

    Ano, krém natřeme na ta jablka, která jsou po obrácení koláče nahoře. Dávejte pozor na tu teplotu tvarohu a másla !! Zrovna v sobotu se mi to stalo, že jsem zapomněla tvaroh vydělat z lednice a pěkně se to zdrclo. Když je tam tvaroh, nešlo to vůbec ničím napravit, letělo to slepicím - ty se divily...Naštěstí jsem měla ještě jeden tvaroh a musela jsem to dělat až později, až byl vlažnější. Takže buchtička vydržela o něco déle na stole.... Vyzkoušejte a dejte vědět, jak chutnala. U nás jede !! Je opravdu lahodná - ta jablka, tvaroh a čokoláda.....

  • Jaroslava Oumarová | 29. 3. 2006 11:59

    Recepty Jany z VM patří k těm osvědčeným. Tyhle řezy vypadají taky moc dobře, určitě je zkusím:-)

  • Marsí | 29. 3. 2006 11:42

    Jano jestli tomu dobře rozumím, tak ten krém natřeme na ta jablka?.....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr Hera Jablka Kokos Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Šlehačka Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oravská kulaša

Oravská kulaša

Plněné papriky jinak

Plněné papriky jinak

Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč

Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč

Lemon Pie / Citronový koláč

Lemon Pie / Citronový koláč

Halušky se špenátem

Halušky se špenátem

Bezlepkový dort

Bezlepkový dort

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb vrabci trochu jinak

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…

Jemná česneková pomazánka

Jemná česneková pomazánka

Dýňový krém s kari

Dýňový krém s kari

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

35
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
33
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
29
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
28
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
23
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Bílá ruší vystoupení s Bohdalovou: Skolila ji nemoc!

Bílá ruší vystoupení s Bohdalovou: Skolila ji nemoc!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

  • Recepty.cz
  • Lahodné třené řezy s jablky a tvarohem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact