• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Lahodné tiramisu
Napište svůj komentář k receptu

Lahodné tiramisu

autor: Jana.S
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lahodné tiramisu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks mascarpone
    • 1
      balíček šlehačka
    • 2
      ks vejce
    • amaretto
    • 1
      hrnek instantní káva Vychlazená silná
    • moučkový cukr
    • kakao
    • cukrářské piškoty Cukrářské

Postup přípravy receptu

1
Bílky vyšleháme, přidáme trochu cukru a uděláme sníh. Žloutky vyšleháme se zbytkem cukru. Přišleháme mascarpone, cca 3 lžíce kávy a cca 2 lžíce Amaretta. Přidáme ušlehanou šlehačku a snih z bílků. Zbytek kávy silně ochutíme Amarettem. Formu vyložíme alobalem.
2
Piškoty na okamžik ponoříme do ochucené kávy a vložíme do formy. Na piškoty naneseme část krému. Opět pokládáme piškoty. Zbytek krému dáme do cukrářského sáčku a uděláme na piškoty.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře v lahodné směsi

Kuře v lahodné směsi

Lahodné profiteroles

Lahodné profiteroles

Lahodné tvarohovo-kávové řezy

Lahodné tvarohovo-kávové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucka | 28. 5. 2013 09:15

    Řeší se tu pi..viny... A kloudný komentář tu není. Komentáře jsou od toho,aby Ti co to zkusili ohodnotili. Ženské závistivé. Nic víc. Dnes to zkusím.

  • Ivana Samcová | 3. 5. 2010 05:36

    Paní Michaelo, zkuste i sýr Maskar, z mlékárny v Polné. Je vynikající, ráda ho používám do těchto typů jídel. Jak už píše paní Zora, u nás v obchodě ho mají také mezi sýry (kousek od tvarohu). Zdravím. Ivana

  • Zora Manasová | 2. 5. 2010 23:35

    Michaelo, mascarpone je syr podobný tvarohu, takže by to malo byť niekde pri tvarohu, alebo aspoň syroch. Zora

  • Michaela Linhartová | 2. 5. 2010 18:37

    Paní Jano, ráda bych věděla kde hledat v krámě mascarpone. Je to tvaroh? Díky za odpověď.

  • Jana Pátková | 26. 4. 2008 12:12

    Lištičko, zařízeno podle nápovědy, akorát u nás nic moc nekvete, ale ty nohy na stole nechám , třeba něco brzy vyraší, díky za radu, Jana.

  • SV | 26. 4. 2008 12:10

    souhlasím...........

  • Liška | 26. 4. 2008 11:31

    No tak holky! Upečte si něco dobrého, uvařte si kafisko nebo čajisko, hoďte nohy na stůl a místo prndání o opakování receptu relaxujte. Koukněte, jak krásně všechno kvete!:-)

  • já já | 25. 4. 2008 22:14

    vypadá to dost složitě , ale dobře. Ty komentáře jsou docela síla.

  • Vlaďka D. | 23. 4. 2008 07:41

    Ach,my ženy!Když pročítám příspěvky k danému receptu,nemohu si pomoci a nepřispět svým pohledem na daný"problém".Vždyť je to prkotina,jestli tu jsou recepty sobě si podobné.Sama za sebe ty obměny v nich vítám,některé z nich by mě třebas 'netrkly'.Víc hlav,víc nápadů!:-))Proč to řešit,když si můžeme vybírat a číst jen v těch,ve kterých samy chceme?Pěkný den!:-)

  • Helena | 23. 4. 2008 00:09

    Děvčata, už se zase hádáte ???Je to zde web o vaření a mně osobně vůbec, ale vůbec nevadí, když se nějaký recept s malou obměnou opakuje. Ráda si přečtu všechny a vyberu přece ten, který chci.Přikláním se k paní Zitě, že v komentářích by měly být k zveřejněným receptům dotazy, event. jiné zkušeností s přípravou.

  • Frantiska :) | 22. 4. 2008 21:55

    Tento recept se mi libi, ikdyz me tiramisu moc nechutna, ael asi ho zkusim. Chapu Di ay tu bude 100 receptu na tiramisu nebo nebo na neco jineho, tak se budem divit :) kdyby mi tak dal nekdo detailni popis smazene cibulky ... me se totiz nedari ji udelat stejnomerne :))

  • Zita Matejkova | 22. 4. 2008 18:35

    Tak a já do třetice taky,Andro já se s tímto v poslední době setkala na Labužník.com,tam je tato situace na denním pořádku a dámy /některé/ jsou arogantní a když to čtete, tak máte pocit, že je to jejich server.Překvapuje mi vůbec, že jsme kvůli malichernostem schopni se hádat a navíc každý u své přezdívky,pakliže na ní kliknu,má svůj mail, kam můžete všichni své připomínky napsat a ne tady popsat 3 stránky o ničem.Komentář vítám ohledně přípravy receptu a ne o počtu,duplicitě atd. Je pravda,že recepty paní Vencové jsou všechny vynikající a je velká škoda, že sem nepřispívá. Tak se už nad svými komentáři zamyslete.

  • adéla | 22. 4. 2008 16:45

    taky se musím paní Jany zastat. Abych se přiznala, taky poslední dobou čtu nerada Vaše komentáře paní Di, protože bývají dost negativní. Už to tady píšete po stý, že se recepty nemají opakovat, proč to tedy opakujete pořád dokola a kazíte někomu dojem ze svého receptu? My už to víme, že VY BYSTE TO CHTĚLA JINAK. Když vás recept vytáčí, nechoďte na něj. Občas jste jak malé dítě. A navíc musíte mít poslední slovo a snědla jste zřejmě všechnu moudrost světa. Tak se trochu usmějte a nechte to být:-)

  • Andra | 22. 4. 2008 13:09

    Prepacte Di, ale mne tiez neda, aby som si pani Janu nezastala. Na jednej strane vyhlasujete, ze je zbytocne sa rozculovat a na druhej strane provokujete svojim komentarom. Vyhlasujete ako vam na tychto strankach zalezi, ale boli ste to prave vy, kto vyvolal tieto reakcie. Chodim na hodne webovych stranok, ale iba tu som sa stretla s takymto napadanim ostatnych ucastnikov webu. Stranky tymto sposobom prisli nielen o vela dobrych prispievatelov, ale hlavne o ich recepty. A to tymto strankam uskodilo ovela viac ako nejaky duplicitne zverejneny recept. Ale niekomu to zrejme vyhovuje, pretoze konkurovat napr. takej p. Vencovej a jej skvelym receptom je skutocne velmi tazke...

  • Jana H. | 22. 4. 2008 11:59

    Paní Di, já bych si třeba nedovolila napsat, cituji: "Chtěla bych, aby byly co nejkvalitnější". Já bych napsla, přála bych si, aby byly co nejkvalitnější. Stránky nejsou můj majetek.Sloveso chtít bych v tomto případě nepoužila.Přát si, to ano.Opravit chyby mi můžete, mám již ten nějaký pátek po škole a přímou řeč jsem už opravdu zapomněla, celý život jsem pracovala s čísly.

  • Di | 22. 4. 2008 09:25

    Děkujeme, ale Váš recept už dávno z těchto stránek známe, já ho našla hned několikrát. Víc není co dodat.

  • Jana S. | 22. 4. 2008 09:11

    Dámy, děkuji za vaše komentáře. Ale nechápu vás. Navíc pokud jednáte jako paní Jarka O., a recept si ani kolikrát nepřečtete, ale hned jej odsoudíte...? A propos, totožný recept na tiramisu, jako je ten můj, jsem zde nenašla. Toto je server o vaření, každý stejné jídlo vaří jinak. Přidala jsem Svůj recept! Je dobrý, pokud jej chcete vařit, jsem ráda, pokud ne, vaše rozhodnutí.

  • Di | 22. 4. 2008 08:17

    Docela by mě zajímalo co by zastánci opakování stále stejných receptů řekli tomu, kdyby si koupili povídkovou knížku a v celém svazku by se opakovaly stále dokola jen tři povídky!

  • Di | 22. 4. 2008 08:15

    Paní Jano, opravdu je zbytečné se rozčilovat. Já mám tyto stránky moc ráda a chtěla bych, aby byly co nejkvalitnější. A chodit sem rozhodně budu. Jarka i Zdena mají pravdu, přece nejde o to, že Vy zde budete mít zveřejněný recept, ale že čtenářům bude nabídnuto něco, co tu ještě není. Rýpání rozhodně není můj obor, ale stejně jako Zdena bych ráda to, co dělám, dělala pořádně. Pak bych ale také chtěla, aby se o to snažili i lidé kolem mě. Svému šéfovi nebo třeba manželovi, když Vám vytkne chybu, také řeknete, že rýpá?Svému šéfovi, když Vám vytkne

  • Jarka O. | 22. 4. 2008 08:03

    Paní Jano, já za sebe Vás mohu ubezpečit, že když jsem viděla název Vašeho receptu, jen jsem si povzdychla: bóže, zase další tiramisu. A ani jsem ho nečetla...Když jsem začala chodit na tyhle stránky, taky jsem párkrát omylem dala hodně podobný recept, co už tu byl. Po upozornění jsem byla opatrnější. Ne v množství receptů, ale v jejich kvalitě, by měla být síla těchto stránek. Přidávat recepty živelně není dobrý způsob.

  • Zdena z JM | 22. 4. 2008 07:56

    Paní Jano, nesmíte za každým upozorněním na duplicitní recept hledat hned rejpání. Proč se dělit o recept, ktertý tady už xkrát je i kdybych jej měla sebevíc ráda. Kdyby sem napsal každý všechny recepty, které má rád, tak by jich zde byly snad statisíce a už by se v tom nikdo nevyznal. Když něco dělám, tak pořádně, tzn.,že než sem přidám nový recept, tak si dám tu práci a podívám se, jestli zde už totožný není. A pokud se mi nechce nebo nemám čas, tak alespoň nenapadám ty, kteří si ten čas udělají a na totožný recept upozorní. Ne?

  • Jana Štruplová | 22. 4. 2008 07:31

    Dobrý den, Di- víte, co rozčiluje mě? Chci se podělit o recept, který mám ráda. Nějak ho nazvat musím (I, II,..je nepřehledné). Takže si nazvu svůj recept svým názvem a těším se, že udělám radost milovníkům tiramisu. Pak ale přijdete Vy, Di, a začnete rejpat, a to není poprvé. Tak Vám pěkně děkuji a doufám, že jste spokojená. Když se Vám tu nelíbí, tak tu prostě nechoďte a nekažte jiným den. Dnes konkrétně mě :(

  • Di | 22. 4. 2008 07:06

    To se Vám, Evangelino, opravd jenom zdá. Receptů na tiramisu je tu 36 a stále dokol se opakují asi 4 varianty. Stačí se podívat na Tiramisu po italsku, Pravé tiramisu atd. Čtenáře, který by si chtěl najít recept, musí pročítání takového množství opakujících se textů už docela otrávit. proto si myslím, že by bylo jednoduší, kdyby do nich nakoukl ten, kdo chce přidat nový rcept. Slovo lahodné to podle mého názoru nezachrání. To je ale samozřejmě jen můj názor. ostatní třeba čtou rádi ...

  • Evangelina Ciprová | 21. 4. 2008 20:52

    Di, musím říct, že mě obvykle dost rozčiluje, když se recepty opakují stále dokola, zvlášť když to jsou někdy hodně banální recepty. Ale musím se zastat Jany S.. že tohle vypadá opravdu trochu jinak. I když souhlasím s vámi, že téměř všechny recepty na tiramisu jsou lahodné.

  • Di | 21. 4. 2008 13:33

    Recept na tiramisu tu už máme nesčíslněkrát a výsledek je většinou lahodný. Proč tedy nosit dříví do lesa a sovy do Atén?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Amaretto Cukrářské piškoty Instantní káva Kakao Mascarpone Moučkový cukr Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z droždí a vajec

Pomazánka z droždí a vajec

Krevety na česnekovém másle

Krevety na česnekovém másle

Domácí chléb III.

Domácí chléb III.

Drobenka na ovocný koláč

Drobenka na ovocný koláč

Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné

Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné

listové těsto

listové těsto

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Pomazánka se sýrem cottage

Pomazánka se sýrem cottage

Grilovaný řapíkatý celer

Grilovaný řapíkatý celer

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

62
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
50
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
50
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
39
Risotto s chřestem
Risotto s chřestem
39
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Zemřel Jiří Bartoška (†78): První slova Marka Ebena! O všech nemocích ani lidi nevěděli

Zemřel Jiří Bartoška (†78): První slova Marka Ebena! O všech nemocích ani lidi nevěděli

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Lahodné tiramisu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact