• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lahodná cizrna s česnekem
Napište svůj komentář k receptu

Lahodná cizrna s česnekem

autor: LaNicky
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lahodná cizrna s česnekem
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 150
      g cizrna
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      ks rajčata
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička římský kmín
    • koriandr - mletý špetka
    • oregáno špetka
    • majoránka špetka
    • sůl
    • pepř mletý
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Cizrnu si namočíme nejlépe přes noc do studené vody a druhý den uvaříme do měkka (asi 3/4 hodiny až hodinu ).
2
Na troše olivového oleje osmahneme pokrájenou cibulku, přidáme nakrájená rajčata, veškeré uvedené koření, prolisovaný česnek a dusíme asi 5 minut. Podle potřeby mírně podlijeme vodou.
3
Ještě horké smícháme s uvařenou cizrnou a podáváme.
4
Vhodnou přílohou je celozrnné pečivo, volské oko, kyselá okurka nebo co kdo má rád :o).
5
Recept jsem našla na internetu, když jsem přemýšlela, co udělat s koupenou cizrnou a nadchla mě jeho jednoduchost a výborná chuť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lahodná pórková pomazanka

Lahodná pórková pomazanka

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Křupavá cizrna s pikantní zálivkou

Křupavá cizrna s pikantní zálivkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • bodmrazzu | 10. 9. 2012 12:11

    přidala jsem ještě navíc adžiku a výborné :-P

  • trikluci
    trikluci | 11. 3. 2012 13:24

    Jani mají ho třeba v Globusu, jak jsou exotické speciality, tohle koření tam je :D

  • Kačí_13
    Kačí_13 | 12. 2. 2012 19:27

    super recept ;-)

  • trikluci
    trikluci | 2. 1. 2012 11:23

    To je recept, se kterým jsem zkusila poprvé cizrnu. Jen jsem přidala koření kurkuma a bylo to žúžo ;-)

  • Jana | 2. 10. 2011 13:20

    Akorát římský kmín se mi v běžném supermarketu nepodařilo sehnat..možná ve zdravé výživě?

  • Jana | 2. 10. 2011 13:16

    Výborné!! udělala jsem přesně podle receptu i s volkým okem, rajčaty a kyselou okurkou a určitě zopakuju!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny Cizrna
Zdravě i chutně Ostatní Luštěniny Dietní Oběd Vaření Dietní Vegetariáni Vegani Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cizrna Koriandr - mletý Majoránka Olivový olej Oregáno Pepř mletý Rajčata Římský kmín Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové závitky na smetaně

Vepřové závitky na smetaně

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Bramborové knedlíky se švestkami

Bramborové knedlíky se švestkami

Králík na hořčici II

Králík na hořčici II

Jogurtová bábovka s pudinkem II.

Jogurtová bábovka s pudinkem II.

Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem

Luxusní vepřový jazyk s domácím…

Langoše jednohubky

Langoše jednohubky

Pečené kuře s rýží

Pečené kuře s rýží

Hrachová polévka

Hrachová polévka

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

233
Snadná hermelínová pomazánka
Snadná hermelínová…
200
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
141
Opilé broskvové poháry s amarettem
Opilé broskvové poháry s…
96
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
55
Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
Svíčková na smetaně s…

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Další doporučené recepty:

Labužníkova specialita
Labužníkova specialita
Ladin salát
Ladin salát
Lagman
Lagman
Lahodná lepivá vepřová žebírka
Lahodná lepivá vepřová žebírka
Lahodná pórková pomazanka
Lahodná pórková pomazanka
Lahodné profiteroles
Lahodné profiteroles
  • Recepty.cz
  • Lahodná cizrna s česnekem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact