• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Labužnický topinkový dezert
Napište svůj komentář k receptu

Labužnický topinkový dezert

autor: Kaucuk
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Labužnický topinkový dezert
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • chleba
    • česnek
    • sirup z cukrové řepy - vše podle planovaného množství připravovaných topinek

Postup přípravy receptu

1
Osmažíme topinky po obou stranách, potřeme česnekem a potřeme rovnoměrnou vrstvou sirupu z cukrové řepy, který se na teplých topinkách pěkně "rozlije".
2
Podáváme jako dezert nebo jako předkrm.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Topinkový hemenex

Topinkový hemenex

Rybí filé na labužnický způsob

Rybí filé na labužnický způsob

Nebeský dezert

Nebeský dezert

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdenka Korábová | 10. 5. 2008 19:26

    Tak moje babička dělala něco podobného,upekla takové válečky cca 10cm dlouhé, ale nebyly plněné makem a další postup byl stejný a říkala tomu šulánky. Makem plnila koblihy a to byla taky bašta.

  • Vlaďka Daranská | 10. 5. 2008 12:06

    I moje mamka ho vaří mimo dům:c)...bydlí na vesnici,tak s tím není problém.V prodejně zdravé výživy jsem se ptala,ale k dostání byla zatím jen melasa.Jinak,ještě jsem si vzpomněla na výbornou variantu se sirobem,kterou každoročně dělá moje babička-upeče makové buchtičky,pak je namáčí v kastrůlku s vařícím se sirobem a hned je obaluje v nastrouhaném perníku.Znáte to někdo?To jsem se ale odklonila od topinkového receptu,omlouvám se:c)

  • Zdenka Korábová | 10. 5. 2008 11:53

    Nedá se sirob sehnat v prodejnách zdravé výživy? Kupovala jsem tam melasu, tak je možná i sirob k mání. Domácí sirob byl báječný, ale než se uvařil, tak ta ingenzivní snad ne ani vůně . V bytě bych se do něj nepustila i na vsi ho babička vařila na zimu mimo barák.

  • Vlaďka Daranská | 10. 5. 2008 11:23

    Vážně je škoda,že se sirob nedá v českých obchod.sehnat.Dělávali ho moji prarodiče.Babička pak napekla bramborové placky nebo vdolky a v sirobu jsme je namáčeli a baštili...je to skvělý produkt!Moje mamka sirob dělala před dvěma lety,tenhle rok to doufám zopakuje.S topinkami jsem ho zatím nejedla,vyzkouším:)

  • Lukáš Koutský | 10. 5. 2008 10:57

    Sirup vozím z německa, v českých obchodech jsem jej též hledal v podstatě marně... Ale domací výroba jistě nic nezkazí...

  • Marta | 14. 3. 2008 12:56

    Sirup z cukrové řepy-myslíte "SIROB"?Ten vařila moje babička, ale ta už bohužel není a na sirob v krámě jsem nepřišla.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chleba Sirup
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pampeliškový med

Pampeliškový med

Rychlé punčové řezy

Rychlé punčové řezy

Jižanské fazole s klobásou

Jižanské fazole s klobásou

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda v alobalu

Pivní vrabci

Pivní vrabci

Pivní palačinky

Pivní palačinky

Mrkvová bezlepková buchta

Mrkvová bezlepková buchta

Hermelínové řízky

Hermelínové řízky

Čokoládové sušenky (Chocolate Chip Cookies)

Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…

Doporučujeme

50 minut
Salát z rýžových nudlí s kuřetem

Salát z rýžových nudlí s kuřetem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

42
Dýňová tortila
Dýňová tortila
22
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
19
Máslové řízky
Máslové řízky
17
Sekaná v bramborovém těstě
Sekaná v bramborovém…
12
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

  • Recepty.cz
  • Labužnický topinkový dezert
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact