• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kýta v sýrovém oblečku
Napište svůj komentář k receptu

Kýta v sýrovém oblečku

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kýta v sýrovém oblečku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová kýta
    • 1
      ks hermelín
    • plátkový sýr
    • 1
      ks romadůr
    • 4
      ks žampiony velké
    • 1
      kelímek sladká smetana
    • 2
      ks cibule
    • česnek
    • červená paprika
    • slunečnicový olej
    • sůl
    • mouka

Postup přípravy receptu

1
Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, posolíme, posypeme červenou paprikou, obalíme v mouce a osmažíme na rozpáleném oleji.
2
Potom plátky naskládáme na pekáček a pokryjeme směsí z cibule, česneku a žampiónů, které jsme orestovali na oleji.
3
Dáme do trouby, podlejeme trochou vody, 3 lžícemi smetany a dáme zapéct asi 30 minut na 160 °C.
4
Ke konci pečení poklademe plátkovým sýrem, který necháme na mase roztavit. Na pánvičce orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájený Hermelín a Romadůr, necháme rozpustit a spojíme 3 lžícemi smetany.
5
Na talíři plátek masa touto směsí pokryjeme.
6
Podáváme s brambory nebo hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomerančový dortík v zeleném oblečku

Pomerančový dortík v zeleném oblečku

Kuřecí kousky v sýrovém těstíčku

Kuřecí kousky v sýrovém těstíčku

Cuketa v sýrovém těstíčku

Cuketa v sýrovém těstíčku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • LLenkaa | 13. 7. 2012 14:37

    Vynikající 8-) oblizovali jsme se až za ušima a druhý den to chutnalo ještě lépe, když se ty sýry rozležely.

  • Lenka Valentová | 27. 7. 2010 11:01

    Vařila jsem o víkendu pro návštěvu přesně podle receptu a všem to moc chutnalo. Určitě to ještě zopakuji. Kombinace hermelínu a romadůru je super.

  • sandra bumcarkova | 4. 7. 2010 22:24

    výborné ted si na tom pochutnávám,.super recept:)

  • Lenka | 23. 10. 2006 17:06

    Mňamkouidní!Bylo toho uděláno dvakrát tolik než je v receptu uvedeno a za hodinu po večeři se dojídaly zbytky přímo z pekáče.

  • Anonym | 25. 8. 2006 10:33

    Výborné.1*

  • Miša | 16. 8. 2006 19:58

    Bála jsem se,že to maso bude suché,ale bylo to perfektní s rajčatovým salátem.

  • Petulka | 10. 8. 2006 23:20

    I má tchýně chválila,že mě konečně naučila vařit.Haha.Neuvědomuje si,že je to jie asi jinak.Jen jsem to podávala na bramboráku,na to maso a omáčku.Chutnalo všem.Díky

  • Anonym | 15. 6. 2006 18:00

    Všichni mi to doma moc pochválili,je to šíleně dobré a co mě překvapilo,že i rychle hotové.

  • Alena Tarabová | 8. 6. 2006 10:30

    Je to vynikající, Romadůr jsem nesehnala, zkusila jsem to s HERMADUREM (novinka) ale myslím, že to tímto sýrem nemá tak výraznou chuť, akle i tak to bylo mňamózní. Přístě přidám více česneku. Dávám velkou 1.

  • Anonym | 4. 6. 2006 13:32

    Božíčku,to jsme si pochutnali.Použili jsme do omáčky i tu nivu a pak už jen hodovali.Paní Jani,díky za recept.

  • Airan Novakova | 3. 6. 2006 16:44

    Taky zaradim do jidelnicku, dekuji za zajimavy recept.

  • Jana Kutačová | 2. 6. 2006 16:43

    My si na tomhle receptu pochutnáváme často a někdy přidáváme i kousek Nivy do omáčky a pokud se zdá sýrová omáčka hustá,stačí více poředit.Přeji dobrou chuť a jsem zvědavá,jestli bude chutnat i Vám...:o))

  • Vendy | 2. 6. 2006 13:04

    Prosím až o víkendu vyzkoušíte,prosím napište jak chutnalo.Hlavně jaké to je s tím sýrovým přelivem - kombinací romadůr + hermelín. Láká mě to vyzkoušet.Bude to asi dobrá mňamka.

  • Alena | 2. 6. 2006 10:57

    Ještě že mám obchod naproti a mohu bleskově doplnit zásobu sýrů. Recept na víkend jak ušitej.Těším se na něj, to nemůže mít chybu.Akorát nevím jak pochodím s tím Romadůrem. Zatajím ho, jasně a budu ve skrytu duše doufat, že se nebude chtít za každou cenu prosadit. Díky za bezva recept.

  • Jaroslava Oumarová | 2. 6. 2006 10:42

    To bude sýrový hodokvas:-)))) Mňam!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Hermelín Mouka Plátkový sýr Romadůr Sladká smetana Slunečnicový olej Sůl Vepřová kýta Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohová štola s rozinkami

Tvarohová štola s rozinkami

Máslové řízky

Máslové řízky

Houbové lasagne

Houbové lasagne

Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...

Krém / krémová náplň do doutníčků,…

Zelný salát s mrkví a paprikou

Zelný salát s mrkví a paprikou

Smažená kapusta

Smažená kapusta

Mrkvové placičky

Mrkvové placičky

Lehký sirup z růží

Lehký sirup z růží

Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou

Filet z candáta se šťouchaným…

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

22
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
21
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
20
Krémová česnečka
Krémová česnečka
18
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
16
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky
Šťavnatý mrkvový koláč …

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Kýta v sýrovém oblečku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact