Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana
|8. 2. 2015 17:51
Taky by mě zajímalo :-D
bara
|30. 4. 2011 07:59
Cukr krystal 2 kusy - to je jaké množství???? :'(
ladislava staffenová
|29. 7. 2008 17:35
Jani ,ale nahraď mouku ve stejném množství celozrnnou. Kyška je lepší než kefír,ale v nouzi to jde.Jinak koláč je vynikající a dietní a = dobrý..
Jana Remková
|29. 7. 2008 17:07
Kyška je běžně k dostání a pokud zrovna není,klidně se dá použít i kefír(vyzkoušeno)a tohle je velice zajímavý a lehoučký recept.Jen já bych asi použila polohrubou mouku.
Katka Altmanová
|3. 11. 2006 20:13
souhlasím s Gábinou, kyška je k dostání v obchodech a to i pod tímto názvem.Myslím, že se nic nestane pokud se použije jakékoli podmáslí, či kefír, či acidofilní mléko. doufám, že mi někdo nebude nadávat, že je v tom rozdíl, ale když peču třeba lívance z acidofilního mléka, použiji, z výše uvedených co je zrovna po ruce.
Di
|3. 11. 2006 15:35
Kyška je zkysané mléko, alespoň na Pardubicku se mu tak říká. Dneska však mléko většinou nezkysá, ani to čerstvé. v létě jsem toho dosáhla a výsledný pokrm byl po upečení hořký.Nejlepší je opravdu použít jogurt, acidofilní mléko nebo kefír.
Gábina Houšková
|3. 11. 2006 13:02
Kyška je něco jako acidofilní mléko nebo jogurtový nápoj, může být s různými příchutěmi (jahodová, meruňková)