• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kyselé zelí trochu jinak
Napište svůj komentář k receptu

Kyselé zelí trochu jinak

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kyselé zelí trochu jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kysané zelí nakrájené
    • cibule
    • anglická slanina
    • kmín
    • sádlo

Postup přípravy receptu

1
Na sádle nebo oleji osmahnu do zlatova cibulku spolu se slaninou, nakrájenou na nudličky.
2
Kysané zelí nasekám nebo nastříhám kuchyňskými nůžkami (jenom když jsou dlouhé nudličky) a přidám na pánev. Nechám v něm jeho vlastní šťávu pro lepší chuť a už nepodlévám.
3
Dusím asi 20-30 min., až je zbaveno veškeré šťavy a je lesklé, téměř měkké.
4
Podávám všude tam, kde jsme zvyklí a kde zelíčko vylepší chuť pokrmu. I samotné je velmi dobré !
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Buřtguláš trochu jinak

Buřtguláš trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka | 18. 10. 2007 17:00

    Opravdu výborné. Chutnalo mi mnohem více, než kyselé zelí které se vaří.

  • Jana Povolná | 30. 12. 2006 21:44

    :-) já jí dávám i v Praze :-)

  • Anonym | 30. 12. 2006 18:49

    Mouka se snad do zelí dává jen na Moravě.

  • Jana Pátková | 30. 12. 2006 11:38

    Mouka nemusí být, já dávám syrový nastrouhaný brambor a někdy i nastrouhané jablko, skoro až do hotového, kyselé zelí dusím cca 10 min. odkryté a potom přidám výše uvedené.Nevím, ale pokud se dusí - vaří déle, tak jsou vitamíny, kde ? Ale zase, každý z nás má jiné chutě a tak by to mělo být, nekecat, ale přidat svou radu. Kdo chce, tak si vybere, proto také nepomlouvám nové recepty, každý z nás má jiné chutě, když tak něco uberu a zase přidám něco našeho, ale nápady tady u nás v naší kuchařce mám moc ráda, i když někdy neznám všechny ingredience, tak se ráda přiučím.

  • Maruš | 30. 12. 2006 11:07

    Vendulko,nejsem autorkou receptu,ale zelí bez mouky dělám taky.Takže to nebude asi opomenutí.Zrovna mám takto připravené zelí v římském hrnci,na něm kuře seklé napůl a je v troubě.

  • Vendulka Chvatíková | 30. 12. 2006 09:21

    není tu náhodou mouka???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Zelenina
Pokrmy Přílohy Ze zeleniny Zeleninové Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Kmín Kysané zelí Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Celozrnné sušenky

Celozrnné sušenky

Cheesecake

Cheesecake

Zámecká drůbeží játra

Zámecká drůbeží játra

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Švestkový štrůdl

Švestkový štrůdl

Volarské tvarohové koláčky

Volarské tvarohové koláčky

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Špenátové palačinky se špenátovou náplní

Špenátové palačinky se špenátovou…

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

173
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
166
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
91
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
45
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
35
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Kyselé zelí trochu jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact