• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kyselé zelí trochu jinak
Napište svůj komentář k receptu

Kyselé zelí trochu jinak

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kyselé zelí trochu jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kysané zelí nakrájené
    • cibule
    • anglická slanina
    • kmín
    • sádlo

Postup přípravy receptu

1
Na sádle nebo oleji osmahnu do zlatova cibulku spolu se slaninou, nakrájenou na nudličky.
2
Kysané zelí nasekám nebo nastříhám kuchyňskými nůžkami (jenom když jsou dlouhé nudličky) a přidám na pánev. Nechám v něm jeho vlastní šťávu pro lepší chuť a už nepodlévám.
3
Dusím asi 20-30 min., až je zbaveno veškeré šťavy a je lesklé, téměř měkké.
4
Podávám všude tam, kde jsme zvyklí a kde zelíčko vylepší chuť pokrmu. I samotné je velmi dobré !
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Buřtguláš trochu jinak

Buřtguláš trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka | 18. 10. 2007 17:00

    Opravdu výborné. Chutnalo mi mnohem více, než kyselé zelí které se vaří.

  • Jana Povolná | 30. 12. 2006 21:44

    :-) já jí dávám i v Praze :-)

  • Anonym | 30. 12. 2006 18:49

    Mouka se snad do zelí dává jen na Moravě.

  • Jana Pátková | 30. 12. 2006 11:38

    Mouka nemusí být, já dávám syrový nastrouhaný brambor a někdy i nastrouhané jablko, skoro až do hotového, kyselé zelí dusím cca 10 min. odkryté a potom přidám výše uvedené.Nevím, ale pokud se dusí - vaří déle, tak jsou vitamíny, kde ? Ale zase, každý z nás má jiné chutě a tak by to mělo být, nekecat, ale přidat svou radu. Kdo chce, tak si vybere, proto také nepomlouvám nové recepty, každý z nás má jiné chutě, když tak něco uberu a zase přidám něco našeho, ale nápady tady u nás v naší kuchařce mám moc ráda, i když někdy neznám všechny ingredience, tak se ráda přiučím.

  • Maruš | 30. 12. 2006 11:07

    Vendulko,nejsem autorkou receptu,ale zelí bez mouky dělám taky.Takže to nebude asi opomenutí.Zrovna mám takto připravené zelí v římském hrnci,na něm kuře seklé napůl a je v troubě.

  • Vendulka Chvatíková | 30. 12. 2006 09:21

    není tu náhodou mouka???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Zelenina
Pokrmy Přílohy Ze zeleniny Zeleninové Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Kmín Kysané zelí Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená polenta se sýrem

Zapečená polenta se sýrem

Minipizzy

Minipizzy

Zeleninová polévka s pohankou

Zeleninová polévka s pohankou

Přesňáky s mákem

Přesňáky s mákem

Kuřecí kapsa First class

Kuřecí kapsa First class

Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.

Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Třešňový dort / řez

Třešňový dort / řez

Cuketová buchta se skořicí

Cuketová buchta se skořicí

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

63
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
37
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
35
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
23
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Kyselé zelí trochu jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact