• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kypré podmáslové lívanečky
Napište svůj komentář k receptu

Kypré podmáslové lívanečky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kypré podmáslové lívanečky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l podmáslí
    • 2
      ks vejce
    • 3
      lžíce cukr krupice
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • tuk
    • marmeláda
    • skořicový cukr

Postup přípravy receptu

1
Podmáslí rozšleháme se žloutky, cukrem, moukou, práškem do pečiva a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Pečeme na menším množství tuku a ihned podáváme.
2
Zdobit můžeme podle toho, co kdo má rád (marmeláda, skořicový cukr, nutela, šlehačka...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brownies - vláčné a kypré :-)

Brownies - vláčné a kypré :-)

Rychlé podmáslové lívance z robota

Rychlé podmáslové lívance z robota

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Evanga | 29. 6. 2011 16:48

    VYNIKAJUCE!!! Prave som dorobila, naozaj krehucke, nadychane, priatel ich skoro vsetky zjedol sam :). Nemala som doma podmasli - po slovensky myslim ze cmar, tak som dala plnotucne acidofilne mlieko a bolo to skvele. Urcite urobim znova :)

  • Ivana Císařová | 17. 6. 2009 09:23

    Výborné, kypré, měkoučké (dva jsem ochutnala), dělala jsem na lívanečníku, bylo jich tak 30, manžel si je patlal domácím džemem z třešní a snědl je tak nějak sám....

  • Zuzana | 7. 11. 2006 15:09

    Tyhle lívance já dělám už leta. Jsou opravdu nejlepší. Doporučuju všem. Vynikající!!!

  • Jaroslava Oumarová | 6. 11. 2006 13:49

    Šárko, já mám pokoj od té doby, co jsem si v Penny Marketu koupila silikonové. 3 velikosti celkem za 100,-Kč a nemůžü si je vynachválit. Vydrží fakt všechno. Je to moje jediná zkušenost se silikonem, ale zatím dobrá:-))))

  • Šárka Tkáčová | 6. 11. 2006 12:26

    Jaruš,taky je dělám a jsou skvělé.Taky mastím peroutkou,do kastrolku dám olej a Heru v poměru 1:1.Jakou máš spotřebu peroutek? Já v průměru 2 peroutky na 1 oběd.Asi začnu chovat husy:-))))Jako za mladých let.Mám plynový sporák a jsem místo hlavy někdy tykev.

  • Kejty | 6. 11. 2006 11:51

    Omlouvám se, je to 1/2 litru.

  • Ivana | 6. 11. 2006 11:44

    To je prosím kolik to "1/2 podmáslí"? Půl litru nebo půlka půllitru, tedy 1/4 litru? Prosím upřesnit.

  • Jaroslava Oumarová | 6. 11. 2006 11:36

    Dělám úplně stejné a jsou výtečné, doporučuju:-)) Lívanečník stačí jen vymastit peroutkou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Marmeláda Podmáslí Polohrubá mouka Prášek do pečiva Skořicový cukr Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety zapečené se zeleninou

Špagety zapečené se zeleninou

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Grilovaná křidélka v jogurtu

Grilovaná křidélka v jogurtu

Cuketový kotlík

Cuketový kotlík

Gnocchi s listovým špenátem

Gnocchi s listovým špenátem

Krůtí prso jedna báseň

Krůtí prso jedna báseň

Brokolicová polévka se žampiony

Brokolicová polévka se žampiony

Zapečené brambory s listovým špenátem a balkánem

Zapečené brambory s listovým špenátem…

Jednoduchá vločková polévka

Jednoduchá vločková polévka

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

124
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
49
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
35
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
24
Klasické lečo
Klasické lečo
24
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Kypré podmáslové lívanečky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact