• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kypré podmáslové lívanečky
Napište svůj komentář k receptu

Kypré podmáslové lívanečky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kypré podmáslové lívanečky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l podmáslí
    • 2
      ks vejce
    • 3
      lžíce cukr krupice
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • tuk
    • marmeláda
    • skořicový cukr

Postup přípravy receptu

1
Podmáslí rozšleháme se žloutky, cukrem, moukou, práškem do pečiva a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Pečeme na menším množství tuku a ihned podáváme.
2
Zdobit můžeme podle toho, co kdo má rád (marmeláda, skořicový cukr, nutela, šlehačka...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brownies - vláčné a kypré :-)

Brownies - vláčné a kypré :-)

Rychlé podmáslové lívance z robota

Rychlé podmáslové lívance z robota

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Evanga | 29. 6. 2011 16:48

    VYNIKAJUCE!!! Prave som dorobila, naozaj krehucke, nadychane, priatel ich skoro vsetky zjedol sam :). Nemala som doma podmasli - po slovensky myslim ze cmar, tak som dala plnotucne acidofilne mlieko a bolo to skvele. Urcite urobim znova :)

  • Ivana Císařová | 17. 6. 2009 09:23

    Výborné, kypré, měkoučké (dva jsem ochutnala), dělala jsem na lívanečníku, bylo jich tak 30, manžel si je patlal domácím džemem z třešní a snědl je tak nějak sám....

  • Zuzana | 7. 11. 2006 15:09

    Tyhle lívance já dělám už leta. Jsou opravdu nejlepší. Doporučuju všem. Vynikající!!!

  • Jaroslava Oumarová | 6. 11. 2006 13:49

    Šárko, já mám pokoj od té doby, co jsem si v Penny Marketu koupila silikonové. 3 velikosti celkem za 100,-Kč a nemůžü si je vynachválit. Vydrží fakt všechno. Je to moje jediná zkušenost se silikonem, ale zatím dobrá:-))))

  • Šárka Tkáčová | 6. 11. 2006 12:26

    Jaruš,taky je dělám a jsou skvělé.Taky mastím peroutkou,do kastrolku dám olej a Heru v poměru 1:1.Jakou máš spotřebu peroutek? Já v průměru 2 peroutky na 1 oběd.Asi začnu chovat husy:-))))Jako za mladých let.Mám plynový sporák a jsem místo hlavy někdy tykev.

  • Kejty | 6. 11. 2006 11:51

    Omlouvám se, je to 1/2 litru.

  • Ivana | 6. 11. 2006 11:44

    To je prosím kolik to "1/2 podmáslí"? Půl litru nebo půlka půllitru, tedy 1/4 litru? Prosím upřesnit.

  • Jaroslava Oumarová | 6. 11. 2006 11:36

    Dělám úplně stejné a jsou výtečné, doporučuju:-)) Lívanečník stačí jen vymastit peroutkou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Marmeláda Podmáslí Polohrubá mouka Prášek do pečiva Skořicový cukr Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí pečeně na divoko

Hovězí pečeně na divoko

Česnečka z uzených kostí

Česnečka z uzených kostí

Třešňový koláč z podmáslí

Třešňový koláč z podmáslí

Mléčná rýže se skořicí

Mléčná rýže se skořicí

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Těstovinový salát se šunkou a paprikou

Těstovinový salát se šunkou a paprikou

Tvarohové placky

Tvarohové placky

Salát Nicoise

Salát Nicoise

Indické kuře Tikka Masala

Indické kuře Tikka Masala

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

25
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
21
Sýrové karbanátky s uzeným  masem
Sýrové karbanátky s…
19
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
12
Chlupaté cuketové knedlíky či halušky
Chlupaté cuketové…
11
Tacos
Tacos

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Zesnulý muzikant David Stypka (†41): Úspěchy i po smrti! Maminku drží nad vodou

Zesnulý muzikant David Stypka (†41): Úspěchy i po smrti! Maminku drží nad vodou

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

  • Recepty.cz
  • Kypré podmáslové lívanečky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact