• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kypré podmáslové lívanečky
Napište svůj komentář k receptu

Kypré podmáslové lívanečky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kypré podmáslové lívanečky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l podmáslí
    • 2
      ks vejce
    • 3
      lžíce cukr krupice
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • tuk
    • marmeláda
    • skořicový cukr

Postup přípravy receptu

1
Podmáslí rozšleháme se žloutky, cukrem, moukou, práškem do pečiva a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Pečeme na menším množství tuku a ihned podáváme.
2
Zdobit můžeme podle toho, co kdo má rád (marmeláda, skořicový cukr, nutela, šlehačka...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brownies - vláčné a kypré :-)

Brownies - vláčné a kypré :-)

Rychlé podmáslové lívance z robota

Rychlé podmáslové lívance z robota

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Evanga | 29. 6. 2011 16:48

    VYNIKAJUCE!!! Prave som dorobila, naozaj krehucke, nadychane, priatel ich skoro vsetky zjedol sam :). Nemala som doma podmasli - po slovensky myslim ze cmar, tak som dala plnotucne acidofilne mlieko a bolo to skvele. Urcite urobim znova :)

  • Ivana Císařová | 17. 6. 2009 09:23

    Výborné, kypré, měkoučké (dva jsem ochutnala), dělala jsem na lívanečníku, bylo jich tak 30, manžel si je patlal domácím džemem z třešní a snědl je tak nějak sám....

  • Zuzana | 7. 11. 2006 15:09

    Tyhle lívance já dělám už leta. Jsou opravdu nejlepší. Doporučuju všem. Vynikající!!!

  • Jaroslava Oumarová | 6. 11. 2006 13:49

    Šárko, já mám pokoj od té doby, co jsem si v Penny Marketu koupila silikonové. 3 velikosti celkem za 100,-Kč a nemůžü si je vynachválit. Vydrží fakt všechno. Je to moje jediná zkušenost se silikonem, ale zatím dobrá:-))))

  • Šárka Tkáčová | 6. 11. 2006 12:26

    Jaruš,taky je dělám a jsou skvělé.Taky mastím peroutkou,do kastrolku dám olej a Heru v poměru 1:1.Jakou máš spotřebu peroutek? Já v průměru 2 peroutky na 1 oběd.Asi začnu chovat husy:-))))Jako za mladých let.Mám plynový sporák a jsem místo hlavy někdy tykev.

  • Kejty | 6. 11. 2006 11:51

    Omlouvám se, je to 1/2 litru.

  • Ivana | 6. 11. 2006 11:44

    To je prosím kolik to "1/2 podmáslí"? Půl litru nebo půlka půllitru, tedy 1/4 litru? Prosím upřesnit.

  • Jaroslava Oumarová | 6. 11. 2006 11:36

    Dělám úplně stejné a jsou výtečné, doporučuju:-)) Lívanečník stačí jen vymastit peroutkou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Marmeláda Podmáslí Polohrubá mouka Prášek do pečiva Skořicový cukr Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce

Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

Losos s citronovou omáčkou

Losos s citronovou omáčkou

Sýrová roláda IV.

Sýrová roláda IV.

Fazolový salát V.

Fazolový salát V.

Gnocchi alla casa

Gnocchi alla casa

Pečené kuřecí se zeleninovou rýží

Pečené kuřecí se zeleninovou rýží

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Doporučujeme

45 minut
Cuketové placky

Cuketové placky

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

50
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
38
Cuketové placky
Cuketové placky
37
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
36
Švestková povidla
Švestková povidla
33
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
AHA.cz Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Tom Cruise a Ana de Armasová potvrdili vztah: Randí ruku v ruce

Tom Cruise a Ana de Armasová potvrdili vztah: Randí ruku v ruce

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

  • Recepty.cz
  • Kypré podmáslové lívanečky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact