Zdravím vás. :-) Ráda bych se zeptala , jestli jste zkoušela v tomto receptu dát místo polohrubé mouky hladkou a s jakým úspěchem ? :-) Také by mne zajímalo jak dlouho koláč vydrží vláčný než ztvrdne, pokud se nesní hned. Předem díky za odpověď ráda bych ho zítra vyzkoušela. H. ;-)
Dnes jsem buchtu pekla poprvé, ale rozhodně ne naposledy! Dala jsem navrch švestky, jablka a borůvky, ještě o trochu více drobenky a opravdu nemá chybu!! ;-) Po upečení jsem jí horkou posypala skořicovým cukrem, ale krásně voněla už předtím!
Vynikající,povedl s enapoprvé,peči dnes znovu,děkuji za recept
Dala jsem půlku kostky droždí,měla jsem doma vaničku tvarohu,tak jsem těsto potřela tvarohem a na to rybíz,je to dobrota,těsto je lehounké jako peříčko. Jen žmolenku si příště udělám svoji ,tahlle se úplně rozpustila.Ale to je detail.Dávám 1.
Vynikající recept. Pekla jsem 40 minut, protože jsem měla menší pekáč - vyšší vrstvu. A drobenku jsem dělala dvojitou. Chválím!
Konečně jsem našla recept na kynutý koláč pro domácí pekárnu. Už nemusím ručně zadělávat těsto ;-) u nás jsou kynuté oblíbené. Dělala jsem podle rozpisu a těsto super, koláč výborný, dávám jedna. :-D
Výborný,výborný,výborný. Jasná jedna
výborný,výborný,výborný.jasná jedna
SUPER,SKVĚLÉ!!! Použila jsem mražené borůvky a netihl ani vystydnout...Je výborný!!!!
Super. Použila jsem mražené švestky a do žmolenky jsem přidala lžičku mleté skořice. Koláč zmizel bleskovou rychlostí.
Výborný!!!!! Doporučuji hlavně díky pekárně zcela bez práce
Jitko,i to zamíchání velmi ulehčí práci a ušetří čas.Jen je třeba přesně odměřit a odvážit a nestaráte se,vyndáte pěkně vykynuté těsto.
A já myslela, že se to v té pekárně peče ? A vy jste si to tam jen zamýchaly ...
Asi před hodinou dopečeno.Je to přesně tak jak píšete-i s tou dobou pečení. Těsto je krásné voňavé, bála jsem se jak ho budu rozprostírat, či válet, ale šlo to skvěle jen tak rukama rozsunovat po plechu. a to mám obří plech. Dělala jsem s mraženýma švestkama, takže je místy mokřejší. Určitě ho budu dělat dál. Jednička!
Jde o pekárnu s jedním hnětačem (do velikosti chleba 1,3 kg), jestli je to takto postačující. Např. VEGA, ETA Sympatic apod.
S jak velkou pekárnou je zde počítáno? Abych tu svou nepřetížila.