• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kynutý koláč s ovocem pro domácí pekárnu
Napište svůj komentář k receptu

Kynutý koláč s ovocem pro domácí pekárnu

autor: Danuše Bednářová
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kynutý koláč s ovocem pro domácí pekárnu
Kynutý koláč s ovocem pro domácí pekárnu
Kynutý koláč s ovocem pro domácí pekárnu
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 1
      hrnek mléko hrneček=200ml
    • 1
      ks vejce celé
    • 5
      lžíce cukr
    • 5
      lžíce hera
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      lžíce citronová kůra
    • 3
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      lžička droždí sušeného
  • Žmolenka
    • 5
      lžíce hrubá mouka
    • 4
      lžíce cukr
    • 2
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Do domácí pekárny vložíme ingredience na těsto v uvedeném pořadí a zapneme program TĚSTO (Eta). Po ukončení programu těsto vyjmeme, rozprostřeme na pekáč, poklademe ovocem (např. rozmačkané meruňky, švestky apod. nebo marmeláda...), posypeme žmolenkou a dáme péct do trouby (horkovzdušná 170 °C cca 20 min.). Vynikající, vláčné i druhý den.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hedvika | 6. 8. 2015 19:41

    Zdravím vás. :-) Ráda bych se zeptala , jestli jste zkoušela v tomto receptu dát místo polohrubé mouky hladkou a s jakým úspěchem ? :-) Také by mne zajímalo jak dlouho koláč vydrží vláčný než ztvrdne, pokud se nesní hned. Předem díky za odpověď ráda bych ho zítra vyzkoušela. H. ;-)

  • Marketa.A85 | 6. 2. 2015 17:11

    Dnes jsem buchtu pekla poprvé, ale rozhodně ne naposledy! Dala jsem navrch švestky, jablka a borůvky, ještě o trochu více drobenky a opravdu nemá chybu!! ;-) Po upečení jsem jí horkou posypala skořicovým cukrem, ale krásně voněla už předtím!

  • Jana | 5. 8. 2014 21:48

    Vynikající,povedl s enapoprvé,peči dnes znovu,děkuji za recept

  • zdeňka s.
    zdeňka s. | 28. 6. 2013 19:53

    Dala jsem půlku kostky droždí,měla jsem doma vaničku tvarohu,tak jsem těsto potřela tvarohem a na to rybíz,je to dobrota,těsto je lehounké jako peříčko. Jen žmolenku si příště udělám svoji ,tahlle se úplně rozpustila.Ale to je detail.Dávám 1.

  • zdeňka s.
    zdeňka s. | 26. 6. 2013 21:38

    Sušené droždí nepoužívám,kolik mám dát z kostky,půlku?Děkuji

  • Alík67 | 26. 6. 2013 19:15

    rychlý, chutný

  • Clarice
    Clarice | 6. 8. 2011 18:13

    Vynikající recept. Pekla jsem 40 minut, protože jsem měla menší pekáč - vyšší vrstvu. A drobenku jsem dělala dvojitou. Chválím!

  • mirinda25 | 7. 1. 2011 21:32

    Konečně jsem našla recept na kynutý koláč pro domácí pekárnu. Už nemusím ručně zadělávat těsto ;-) u nás jsou kynuté oblíbené. Dělala jsem podle rozpisu a těsto super, koláč výborný, dávám jedna. :-D

  • Václav Mužík | 28. 6. 2010 18:04

    Výborný,výborný,výborný. Jasná jedna

  • Václav Mužík | 28. 6. 2010 18:03

    výborný,výborný,výborný.jasná jedna

  • Jarmila | 31. 3. 2008 19:30

    SUPER,SKVĚLÉ!!! Použila jsem mražené borůvky a netihl ani vystydnout...Je výborný!!!!

  • Bohunka Umlaufová | 30. 4. 2007 07:31

    Super. Použila jsem mražené švestky a do žmolenky jsem přidala lžičku mleté skořice. Koláč zmizel bleskovou rychlostí.

  • Lenka TP | 8. 2. 2007 20:22

    Výborný!!!!! Doporučuji hlavně díky pekárně zcela bez práce

  • Maruš | 9. 11. 2006 15:55

    Jitko,i to zamíchání velmi ulehčí práci a ušetří čas.Jen je třeba přesně odměřit a odvážit a nestaráte se,vyndáte pěkně vykynuté těsto.

  • Jitka Malinová | 9. 11. 2006 14:16

    A já myslela, že se to v té pekárně peče ? A vy jste si to tam jen zamýchaly ...

  • Katka Altmanová | 9. 11. 2006 11:48

    Asi před hodinou dopečeno.Je to přesně tak jak píšete-i s tou dobou pečení. Těsto je krásné voňavé, bála jsem se jak ho budu rozprostírat, či válet, ale šlo to skvěle jen tak rukama rozsunovat po plechu. a to mám obří plech. Dělala jsem s mraženýma švestkama, takže je místy mokřejší. Určitě ho budu dělat dál. Jednička!

  • Danuše | 1. 8. 2006 17:46

    Jde o pekárnu s jedním hnětačem (do velikosti chleba 1,3 kg), jestli je to takto postačující. Např. VEGA, ETA Sympatic apod.

  • máka | 1. 8. 2006 07:39

    S jak velkou pekárnou je zde počítáno? Abych tu svou nepřetížila.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr Droždí Hera Hrubá mouka Máslo Mléko Polohrubá mouka Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pivní salát

Pivní salát

Rajská polévka se zakysanou smetanou

Rajská polévka se zakysanou smetanou

Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky

Hrníčkový šlehačkový dort

Hrníčkový šlehačkový dort

Hermelínová omeleta

Hermelínová omeleta

Pepřový rostbíf

Pepřový rostbíf

Čoko cupcakes

Čoko cupcakes

Vepřová omáčka s žampiony

Vepřová omáčka s žampiony

Játrová směs se zeleninou

Játrová směs se zeleninou

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

37
Dýňová tortila
Dýňová tortila
21
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…
21
Znojemské okurky
Znojemské okurky
17
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
16
Masové špízy s bramborami
Masové špízy s bramborami

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

Další doporučené recepty:

Kynutý koláč s jablečnou náplní
Kynutý koláč s jablečnou náplní
Kynutý koláč s lesním ovocem
Kynutý koláč s lesním ovocem
Kynutý koláč s ovocem a tvarohem
Kynutý koláč s ovocem a tvarohem
Kynutý koláč s tvarohem
Kynutý koláč s tvarohem
Kynutý koláč z remosky - bramborové těsto
Kynutý koláč z remosky - bramborové…
Kynutý ořechový závin
Kynutý ořechový závin
  • Recepty.cz
  • Kynutý koláč s ovocem pro domácí pekárnu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact