Všechny ingredience (já jsem je dala do pekárny je to lepší, těsto je opravdu nadýchané) všechny kynutá těsta takhle dělám. Kdo nemá pekárnu, tak si udělá kvásek, zapracuje s ostatními surovinami a nechá vykynout asi půl hodiny. Pak se těsto rozválí, dá na plech vymazaný a vysypaný, dáme tvarohovou náplň a posypeme ovocem.
Výborný koláč..dělala jsem s borůvkami a zmizel během chvilky. Těsto je chuťově opravdu moc dobré..do tvarohové náplně jsem přidala vanilkový puding a vůbec nic nevytékalo. Určitě brzy upeču znovu <3
milada
|26. 7. 2012 16:21
no tak jsem vyzkoušela, během pečení ten tvaroh tak zřídnul, že teče :-( :-X , snad až vychladne ztuhne :-\
Jana
|6. 4. 2012 21:16
Můžete mi prosím poradit jak udělat správně kvásek? Nemám ještě vůbec zkušenost s kynutou buchtou,tak se musím ptát tak podrobně,i když myslím,že se do trochy vlažného mléka dá droždí a troška cukru a nechá chvíli,ale jistá si nejsem.Uvedené množství mléka 1,5dl přijde celé do těsta nebo z něho se odebírá na kvásek? Děkuji moc za radu,přítel má moc rád kynuté těsto i tvaroh,tak bych tento recept moc ráda vyzkoušela :-)
Já sypu ještě žmolenkou :-),máme to tak rádi.
V receptu chybí suroviny na tvarohovou náplň=tvaroh,cukr,vejce nebo půl vanilkového pudinku(např.).
Michala Sebkova
|11. 2. 2010 19:46
Vyborne, muj pritel si stale chodi pridavat :-) zbylo mi trochu testa, tak jsem z toho udelala male neplnene buchticky a ty jsou taky dobre..dekuji moc za recept :-)