http://visitors2cash.com/ref.php?refId=106748 for more information
Těmto koláčům se říká "Pražské koláče". . . To jen, že ten název by byl mnohem kratší ;-)
No pro mě, počítačového antitalenta, je to spíše jako pohádka o Arabelině kouzelném prstenu. To jsou věci! Jak je to možné?
Jo jo, na srandičky, na ty vás užije...
Jestli ona Simča nebyla v minulém životě Sherlock Holmes :-))
...:-)...to jsou věci...,hlavně,že na to Simča přišla!Kam se na ní soudruzi hrabou:-)
Když foto zvětšíte, je správné.... Takže někde udělali soudruzi z NDR chybu :-)
Divné, pošlu to k programátorovi, snad se na to podívá co nejdříve. Děkuji za upozornění.
Divné, pošlu to k programátorovi, snad se na to podívá co nejdříve. Děkuji za upozornění.
Simčo, moc díky. Ještě, že to školství je. Klidně je zkoušejte dál, ať mám kam chodit na rady. Zdravím. Ivana
To foto sem asi nepatří, že?
Ivanko - přetužení ke pro nás laiky totéž, co přepracování těsta - tedy to, co s kynutým těstem běžně dělá každá hospodyně... Já to vím jen díky tomu, že pracuji na internátě, kde bydlí cukráři a pekaři a občas je zkouším, když se mi zdá, že flákají učení :-). Simča
Vůbec netuším, co je to "přetužování", vím, že už jsem se kdysi ptala, ale nevěděl by jste někdo? Díky za odpověď. Ivana
v pekárně by šlo asi připravit těsto- dopéct klasicky...přetužit- ještě jednou, nebo dvakrát zpracovat, pro lepší kynutí. Krém přeplácaný není, zkuste si to, je to tvaroh odlehčený NAŠLEHANOU šlehačkou, máslo přidávám aby krém netekl..Ano, výsledek při tomto množství jsou dva koláře:-)
Dievčatá, ja si myslím, že šľahačka sa pridá do krému tekutá lebo sú to len 4 lyžice, to je len na zjemnenie krému- to by sa také malé množstvo zle šľahalo, ale keby sme ju tam nedali nič by sa nestalo ako píše Alenka.Tento koláč chcem teraz upiecť na víkend, len sa chcem spýtať, či dobre rozumiem - hotový výsledok budú vlastne dva koláče, že ?
To teda vypadá lákavě,šlo by to těsto udělat v pekárně?
Dík za recept,je to Pražský koláč,ale o mnoho lepší,než kopovaný.krém jsem trochu upravila,dala jsem 2 pudingy na O,5 l mléka a vynechala jsem šlehačku -a bylo to užasný!Dávám za 1!
Myslím, že to bude varianta "Pražského koláče", který býval vždy velmi dobrý.
Já bych řekla, že to bude spíše ušlehaná šlehačka, i když se mi to zdá dost přeplácané - pudink,šlehačka,máslo a tvaroh ?
Paní Aleno, nevím, co znamená "přetužujeme", - promícháme? Ještě jsem se chtěla zeptat na tu šlehačku, asi to bude tekutá, neušlehaná, viďte? Jinak recept vypadá velmi lákavě. Díky za radu. Ivana