Zkuste dát sůl hned od tekutých složek, a na vrstvu mouky do jednoho rohu nasypat droždí a trochu ho prstem "zahrabat" v tom rohu do mouky, a na zbytek mouky nasypat cukr a taky ho trochu prohrábnout s moukou. Jen pozor, aby se droždí nedostalo do tekutiny. Tenhle "fígl" mi poradila kamarádka cukrářka, když mi v pekárně občas něco nevykynulo.
Vcera jsem vyzkousela, uvarila na pare a vykynuly uplne skvele. Dekuji za skvely recept!!!! <3 <3 <3
:-!
Dobrý den,právě jsem knedlíky uvařila a jsou zdrclé ,nevíte proč?Už jak jsem je vyndala z vody hned jsem viděla ,jak se zmenušují,|Čím to? :-!
ahoj všem....včera jsem zkoušela tento knedlík...ale vůbec mi nevykynul... :-( kde může být chyba?
naprosto luxusní, jen kdyby šla zkrátit pekárna!! už sem ho dělal po druhé!
Teď jsem ho akorát dodělala, mám také 3 šišky. Jednoduchý, rychlý (když nepočítám kynutí v pekárně) a krásně nadýchaný :-) Děkuji za super recept! :-)
Vcera jsem ho varila,je bezvadny.Po uvareni jsou z toho 3 sisky,asi 20cm dlouhe.Pulka sla do mrazaku na priste. :-*