• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kynuté ovocné knedlíky
Napište svůj komentář k receptu

Kynuté ovocné knedlíky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 93
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kynuté ovocné knedlíky
Kynuté ovocné knedlíky
Kynuté ovocné knedlíky
Kynuté ovocné knedlíky
Kynuté ovocné knedlíky
Kynuté ovocné knedlíky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
  • Na posypání
    • 100
      g máslo rozpuštěné
    • 150
      g tvrdý tvaroh
    • 100
      g cukr
  • Knedlíky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks vejce
    • 2
      dl mléko
    • 300
      g hrubá mouka
    • 20
      g droždí
    • 700
      g ovoce 600-700
    • 2
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

1
Do mísy prosijeme mouku, uprostřed uděláme důlek, do něj dáme rozdrobené droždí, cukr, zalijeme trochou vlažného mléka a na teplém místě necháme vykynout. Po vykynutí přidáme cukr, mléko, sůl, vejce a zpracujeme vláčné hladké těsto. Necháme asi půl hodiny kynout.
2
Poté těsto rozdělíme, vyválíme na válečky, hřbetem ruky zploštíme, poklademe omytým a dobře osušeným ovocem, nakrájíme a děláme kulaté knedlíky.

RADA: Jak na kynuté těsto?

3
Vkládáme je do vařící, mírně osolené vody a vaříme ve větším kastrole tak, aby volně plavaly.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Ovocné knedlíky z krupicové kaše

Ovocné knedlíky z krupicové kaše

Těsto na ovocné knedlíky

Těsto na ovocné knedlíky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pro barboru | 26. 11. 2016 10:32

    I v anglii jsou ceske obchody mouku kupuji ceskou porad... ;-)

  • Patrick | 7. 6. 2016 16:08

    Na kolik je to porcí??? :-D :-D :-D :-D :-D :-$ :'( :'(

  • Linda | 16. 3. 2016 14:35

    ja dnes podruhe tak snad to dopadne :)

  • lenča | 23. 1. 2016 11:33

    si asi nikdy nevařila co?

  • Lenča | 23. 1. 2016 11:31

    300g mouky na 2 dl mléka? to asi ne, těsto bude řídký a lepkavý, mouky musí být více :-D

  • Janina | 15. 1. 2016 12:01

    ahoj s těstem se mi pracovalo moc dobře a jsou výborný :-) musela jsem přidat mouku, tak jsem přidala polohrubou, ale výborný a jednoduchý ;-)

  • Emil Gregorica | 30. 7. 2015 11:00

    Bydlím ve Svédsku - dobrá alternativa je "LIDL" - tam je více druhu tvarohu - já pouzívam na posypku prazenou strouhanku s cukrem , poliju máslem a co se týce mouky krupice je skoro vsude a ve Svédsku máme idealmjol. Co se týce knedlíku cech neháse flintu do zita ale experimentuje - dobrou chut

  • Violet | 30. 5. 2015 10:56

    Hrůza. Těsto je řídké. Nikdy víc.

  • RS | 17. 11. 2014 10:39

    Mně jich vyšlo 28. Jen nevím jak dlouho by se měly vařit. Vychází mi to asi tak na pět až šest minut, podle velikosti.

  • R.D. | 18. 10. 2014 16:50

    Kolik vyjde těch knedlíku.._?? :-)

  • R.D. | 18. 10. 2014 16:50

    Kolik vyjde těch knedlíku.._?? :-)

  • Handulea | 15. 8. 2014 13:51

    Za mě tedy absolutně nesedí množství mouky, já tedy nevím, ale těsto bylo velmi řídké, musela jsem dát o hodně mouky navíc...pak tedy se celkem povedly, ale top recept to tedy není, je mi líto

  • René | 9. 8. 2014 17:59

    Nenechám dopustit na sušené droždí. Obvykle v tom sáčku je na půl kila mouky. A pak nemusíte dělat kvásek. Třeba houskové půl kila hrubé vsypte sušené droždí jedno vajíčko 1 nakrájená houska nebo rohlík a trochu vlažné vody nebo sodovky. Zpracujte rukama a válejte a pak hodinu kynout a máte nadýchané knedlíky. A skoro zadarmo. :-)

  • Katu | 4. 8. 2014 16:48

    Hrůza! Vůbec toto těsto nezkoušejte.

  • L | 1. 8. 2014 09:41

    V případě tohohle kynutí se přece jedná jen o kynutí kvásku :) Těsto samotné se má nechat vykynout po přidání zbylých ingrediencí. Když nenecháte vykynout kvásek, nevykyne těsto :D

  • IVANA | 30. 7. 2014 14:24

    p, Jarčo , pořádně si to přečtěte a pak něco pište pani tam má napsano že se těsto musí zpracovat ;-)

  • Jarča | 29. 7. 2014 17:33

    Ten postup je divný,je tam napsáno-Do mísy prosijeme mouku, uprostřed uděláme důlek, do něj dáme rozdrobené droždí, cukr, zalijeme trochou vlažného mléka a na teplém místě necháme vykynout.Takže bez spracování to mám dát vykynout?Divný to by snad ani nevykynulo když by se těsto nezpracovalo né?Až potom až když je to po prvé vykynuté a dají se tam i ty další ingredience se to má dát teprv spracovat,divný.

  • Martin | 12. 7. 2014 15:58

    Zdravim,moc děkuji za recept zrovna mi to kyne a věřim, že budou skvělé,dělám je poprvé.Děkuji :-)

  • Markéta | 19. 6. 2014 14:28

    Nejhorší těsto,ktere jsem kdy viděla a dělala...děs běs!!!!""" :-X

  • Jája | 13. 8. 2013 11:04

    :-D <3 Asi takhle. Recept je úplně normální jako všude jinde záleží hlavně na droždí, aby to hezky vyynullo. Jinak zkuste radši polohrubou, tak jak babičky.

  • blanka | 4. 8. 2013 06:00

    Dekuji vyzkousela jsem a jsou vyborny.Diky za 1 :-)

  • Lenka | 5. 6. 2013 12:29

    dělám je už asi po 4 a vždycky se povedou a jsou vynikající !!! :-* :-) super recept díky:-))) za mě hodnocení 1 <3

  • JIRKA | 10. 5. 2013 18:51

    JÁ NIKDY NEVAŘIL KNEDLÍKY AŽ DNES A MUSÍM NAPSAT ŽE JSOU SUPER A I CHUTNAJ . :-) DÍKY . JIRKA

  • Klára | 29. 3. 2013 13:06

    První jsem myslela, že s toho těsta zešedivím, ale nakonec jsem musela přidat víc mouky a dopadli skvěle :-) děkuji za recept :)

  • Janies | 9. 3. 2013 12:35

    Špatné těsto. Chuťově dobré, ale špatná konzistence. Doba vaření minimálně 8 minut, v polovině obracet a po vytažení a propíchání nejlépe něčím máznout, aby se nelepily.

  • kajulac | 24. 10. 2012 15:00

    lehoučké a hned vykynulo, parádaaaa, děkuji za tento recept :) jsou výborné :-)

  • Jampi
    Jampi | 18. 8. 2012 11:33

    Knedlíky jsou výborné a vaří se asi pět minut. Vždycky jeden radši vytáhnu a roztrhnu, tak se pozná nejlíp že už jsou.

  • jala | 22. 6. 2012 21:21

    Tento recept mám osvědčený a knedlíky jsou výborné, ať je vařím na páře nebo ve vodě. Dobrou chuť. 8-) Asi máš velké nároky. :-S

  • roberto | 14. 11. 2011 14:42

    ahoj co je to za knedliky kdyz se vari ve vode nemeli by se delat na pare?urcite budou lepsi hezci a lahodnejsi a to delam jako řeznik

  • LuckyDi | 17. 9. 2011 23:14

    Je mi líto, ale tento recept nedoporučuji. Knedlíky chutnaly tak nějak podivně a musela jsem experimentovat s dobou vaření. :-(

  • kuree13
    kuree13 | 18. 8. 2011 13:14

    potřebovala jsem si osvěžit vaření knedlíků, recept je super, já ale místo vejce a oleje dávám pořádné dvě lžíce majonézy - to je vlastně šlehané vejce s olejem.Na kynutí používám Tuperware misku, ale dá se použít každá plastová s těsnící pokličkou. Přidá se jen kvásek, mouka s majonézou ,solí a smíchá se těsto trošku vlhčí - aspoň já jeje tak mám ráda.Pak se vloží do mísy s horkou vodou a počkáme, až se mísa sama puknutím pootevře - pak promíchám a nechám kynout podle času i 3x. Toto těsto používám i na kynuté "Honzovy" buchty :-) :-) :-) :-) :-) A pro lidi, kterým se nevede - musíte si prostě věřit a přidat hodně lásky -každá mouka jinak saje, každý cukr jinak sladí - nebojte se experimentovat :-*

  • Zuzka | 30. 7. 2011 11:18

    Tyto knedlíky mi ždycky moc chutnaly. Nemám ráda ty, které se nechávají kynout v páře. Při přípravě se s těstem hůř pracuje, ale při dostatečném 'zamoučňování' se s těstem pracuje fine. Doporučuji, jsou výtečné. :-)

  • TOM | 24. 7. 2011 11:52

    Hrozný recep. Autor by si to měl zkusit namíchat těsto dle předpisu, a trošku ho opravit. Chuťově taky nic moc. Nedoporučuji.

  • janča | 21. 7. 2011 21:00

    a jak je dlouho vaříš

  • janča | 21. 7. 2011 20:59

    :-D

  • jiří | 18. 7. 2011 11:46

    nechám kynout těsto 0,5 h , v teple, lehce nahřátá trouba ale už vypnutá trouba, těsto nakyne, je však příliš tekuté a měkké. Co dělám blbě ?

  • Ivetka_F. | 30. 6. 2011 10:59

    Kdyby jedl přítel teplý ovoce, tak by ty meruňkový chutnaly i jemu..plnila jsem je čokoládovo-oříškovým krémem..a super!:) Můžu se vdávat :-D

  • Nikina | 21. 6. 2011 12:43

    je to dobré čau ;-) ;-) O:-) O:-) :-) :-) :-P :-P :-[ :-[ :-\ :-\ :-D :-D

  • Long | 12. 6. 2011 14:55

    Začali jsme jahodama, pak přijdou merunky, švestky... . Nejradši je máme s jogurtem a cukrem.

  • jirka vyzdus | 19. 2. 2011 22:10

    Ziju v USA a snad se to povede ale kdyz vidim walmart tak ten je vsade . snad sahnu dobre. boze jak me chybi ceska kuchyn :( .. diky za typ !!

  • Lucie Kadlecová | 24. 9. 2010 10:21

    Ahoj díky za recept knedlíky jsou výborné!!! díky za recept Lucie K.

  • Slavka Macl | 4. 7. 2010 23:50

    Zapomnela jsem dodat, ze bydlim v Canade a koupila jsem mouku v Walmart obchode.

  • Slavka Macl | 4. 7. 2010 23:25

    Lide co ziji v zahranici chci upozornit, ze je k dostani trosku hrubsi mouka od firmy "ROBIN HOOD" nazvana INSTANT (rikaji pro lehci michani bez zmolku.)

  • Martina Šnaidaufová | 23. 1. 2010 13:21

    Super knedlíky....

  • pavlinka | 28. 3. 2008 13:48

    ahojky taky ziju v zahranici vsechno zvladam z hladke mouky jen o trosku vic a nekdy je to mozna i lepsi ,nadychanejsi a tvaroh nahrazuju italskym syrem ricotta

  • Smif Trocky | 10. 2. 2008 05:40

    Parada, delal jsem knedliky prvne v zivote a byly naprosto paradni. Zvladnul jsem je na jedna a vsem moc chutnaly. Jen mala rada pro lidi kteri je budou tak jako ja delat na Zelandu. Hrubou mouku, ktera neni k dostani lze nahradit hladkou + pridat neco malo navic (cca 100g) a drozdi 2,5 sacku Dry 8g jako tvaroh na posypani se da pouzit Qwark-soft cheese ;o)

  • Marketa | 8. 6. 2007 23:54

    Ifco, problem ovsem je, ze v zahranici vetsinou nemaji ani tvaroh :)

  • Lenka | 6. 6. 2007 17:21

    Neda mi to pochlubim se. jelikoz ziji v Anglii, spousta veci mi tu chybi. Treba hruba mouka, nebo mi alespon tvrdi, ze nevedi, co myslim. No, ale jelikoz kdyz dostanu na neco chut, tak to musim mit, zvladla jsem knedliky i z jemne. A ty jsou. Nadychane a cerstve jahody. No jako doma:-) Recept je dobry, jen te jemne mouky se tam musi dat vic. Asi jen o sto gramu:-)

  • Lenka | 6. 6. 2007 17:21

    Neda mi to pochlubim se. jelikoz ziji v Anglii, spousta veci mi tu chybi. Treba hruba mouka, nebo mi alespon tvrdi, ze nevedi, co myslim. No, ale jelikoz kdyz dostanu na neco chut, tak to musim mit, zvladla jsem knedliky i z jemne. A ty jsou. Nadychane a cerstve jahody. No jako doma:-) Recept je dobry, jen te jemne mouky se tam musi dat vic. Asi jen o sto gramu:-)

  • Jitka Malinova | 25. 4. 2007 12:57

    Barboro, nebo zkuste uvařit prázdné knedlíky - je to rychlejší. Ovoce ( třeba i směs ) rozpusťte v kastrolku spolu s máslem a cukrem. Horkým ovocem už pak jen přelijete roztržený knedlík na talíři.

  • Majka Rončáková | 25. 4. 2007 12:29

    Dělám to i z mraženeho ovoce /neteče/. Zkuste místo tvatohu opražit na sucho strouhanku, pak ji oslaďte cukrem i vanilkovým a polijte máslem.

  • ELA | 25. 4. 2007 12:28

    Barboro, naopak, nechte je zmrzlé, rozmrazené by nedržely při balení do těsta tvar!

  • Barbora | 25. 4. 2007 12:16

    Chtěla bych uvařit ovocné knedlíky, nevíte jak je to s mraženým ovocem ? Má se nejdřív rozmrazit ?Díky.

  • was | 27. 3. 2006 22:16

    Holky. Přítelkyně dnes dělala poprvé v životě knedlíky podle knižní kuchařky z kila mouky :-) Byly úplně úžasný a nadýchaný jako blázen. Neodpustil jsem si a kocmrdoval kolem a tak vím, že jsme to vařili (vidíte jak jsem se nenápadně přidal :-) 8 až 10 minut. A nejhlavnější je vypuštění té páry - viz příspěvek MV z 22.4.2005 - jinak se zdrcnou a jsou svraštěný a gumový (stalo se nám to u dvou)Kynutí zdarPS: ze "skronmého" receptu máme 28 knedlíku jako dlaň, takže je na týden o jídlo vystaráno

  • michaela rodriguezova | 24. 2. 2006 11:43

    mohla bych misto drozdi dat prasek do peciva? Ve Spanelsku kde ziji se klasicke drozdi neda sehnat predem dekuji

  • ifča | 7. 7. 2005 11:42

    pro Gabrielu Prejzovou (z 20.10.2005) a pro další přátele dobrého jídla, žijící v zahraničí, kde nemají hrubou ani polohrubou mouku: Můžete vyzkoušet recept z této Kuchařky on-line na "Třešňové knedlíčky z tvarohového těsta", a to zde: http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JNJQJNCQL&id_kategorie=JNLNISD5 , přičemž pokud žijete mimo ČR delší dobu, pak jen pro informaci: v popisu uvedená dětská krupice (též krupička) je snad jen o maličko jemnější krupice, ze které se vaří (dětská) krupicová kaše ;-)

  • ifča | 7. 7. 2005 09:30

    Nejen pro Alenu (z 22.4.2005): Nadýchanost se zaručeně dostaví užitím těsta podle receptu "Ovocné knedlíky z tvarohového těsta" (knedlíčky se vznesou na obláčky) z této kuchařky, zde: http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JPJQOOC5&id_kategorie=JNLNISD5 . Jinak s Milou Veselou nelze než souhlasit, ale rovněž s Abies Albou. Chce si to jen vyzkoušet a najít si tak svůj oblíbený a po sléze i osvědčený recept ;-)

  • Abies Alba | 23. 4. 2005 08:51

    Taky máme raději knedlíky vařené v páře a pokud se vaří ve velkém kastrólu na pařáčku, tak to zdlouhavé není! Navíc nejsou takové jako "oslizlé" :-). Mám sice u receptu napsáno vařit v páře 16 minut, ale vařím je podstatně kratší dobu, asi 10 minut. Samozřejmě taky záleží na velikosti knedlíků.

  • Mila Veselá | 22. 4. 2005 19:57

    Pro Alenu: zkuste do těsta nedávat vejce ! Mám lety prověřený recept, bohužel je to tzv. od oka, takže bez váhy. Jen hrubá mouka, sůl, trochu cukru a vlažného mléka. Kvasnice používám instatntí. Těsto je po zadělání docela tuhé, aby se knedlíky dobře dělali, ale po uvažení jsou jako pírko. Důležité je kromě kynutí také vaření. Vkládat do vařící vařící vody a pak ihned přikrýt a pod pokličku nekoukat. Velké knedlíkym např. s celou meruňkou stačí vařit cca 8 minut. Pak rychle vybrat po jenom knedlíku z vody rychle natrhnout, aby vyšla párat, pokličku nechat na hrnci do odebrání dalšího knedlíku. Pracovat rychle, aby se knedlíky nezdrcly.

  • Alena | 22. 4. 2005 16:42

    Dík Ivaně za tip, asi to vyzkouším. Mám ty knedlíky vždycky dost tvrdé, ale nepřestávám to zkoušet. Babička říká, že mám určitě moc husté těsto, ale vždy to dělám přesně podle receptu a je to skoro stejné, prostě nadýchanost se nedostaví, i když mi to těsto kynulo.

  • Ivana | 7. 2. 2005 10:01

    Na kynuté knedlíky používám už léta polotovar od Vitany "České buchty" v prášku. Když je připravuju podle návodu, tak se mi absolutně vždy povedou. Z jedné dávky je tak 20 velkých knedlíků. Do těsta zabalím ovoce, nechám trochu vykynout, pak je vhazuju rovnou do vařící vody, povařím max. 5 minut, vylovím, ihned propíchnu vidličkou, pomastím. . Z jedné dávky je tak 20 velkých knedlíků. V páře je nedělám, je to zdlouhavé, vylovené z vody jsou stejně dobré.

  • Anonym | 4. 2. 2005 20:33

    Martino, najdi si "plněné kynuté knedlíky", ja je dělám v páře, tak jak to tam popisuji. Jsou výborné.JanA H.Ať se podaří.

  • Martina | 3. 2. 2005 20:02

    já jsem začátečník, nesmějte se mi, ale jak dlouho se vaří a jak poznám že už jsou hotové :o))) děkuji za odpověď

  • Anonym | 18. 11. 2004 15:46

    Já mám vyzkoušené kynuté knedlíky i z polohrubé nebo hladké mouky a vždy se mi povedly. Spíš je to v kvasnicích (pokud to nekyne - dám mísu s těstem do postele a přikryju peřinou). Dobré je také předem lehce ohřát mouku (např. v mikrovlnce) tak, aby byla vlažná.

  • Anonym | 17. 11. 2004 14:48

    Ty knedlíky vůbec nechtějí kynout a nedají se vůbec jíst

  • Stupid | 21. 10. 2004 22:42

    Takže proto Němci a Švýcaři neumějí české knedlíky? Protože nemají mouku!? Jak prozaické. Bez hrubé mouky to asi nepůjde. Smíchat hladkou mouku a krupici? České pivo také vyrábíte smícháním Rumu a vína? :-)))

  • Gabriela Prejzova | 20. 10. 2004 17:19

    Bydlim ve Svycarsku, a tady neni hruba mouka,je mozno krupici s hladkou moukou spojit?Nebo mate jinou nahradu?Dekuji

  • Anonym | 26. 2. 2004 05:40

    dobry

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Ovocné kynuté knedlíky Knedlíky Kynuté
Pokrmy Sladké Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hrubá mouka Máslo Mléko Ovoce Sůl Tvrdý tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku

Nivoví šneci

Nivoví šneci

Sumec dle baštýře Jardy

Sumec dle baštýře Jardy

Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory

Losos s jogurtovou omáčkou a…

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

Gratinované brambory s hořčicí

Gratinované brambory s hořčicí

Fazole (nejen) se slaninou

Fazole (nejen) se slaninou

Avokádová pomazánka na toasty

Avokádová pomazánka na toasty

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

77
Pečený květák s křupavou cizrnou a bramborami na bouchačku
Pečený květák s křupavou…
68
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
63
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
55
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
52
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Kynuté lívance s malinami
Kynuté lívance s malinami
Kynuté makové buchty
Kynuté makové buchty
Kynuté máslové koláčky
Kynuté máslové koláčky
Kynuté pletýnky - smažené
Kynuté pletýnky - smažené
Kynuté plněné rohlíčky
Kynuté plněné rohlíčky
Kynuté polštářky s jablky
Kynuté polštářky s jablky
  • Recepty.cz
  • Kynuté ovocné knedlíky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact