Mléko nalejeme do mísy, trošku osolíme, přidáme vejce a zašleháme. Přidáme hotový kvásek a hladkou mouku, ale už nemícháme, jen necháme na teplém místě kynout. Po vykynutí naléváme těsto na vymaštěný lívanečník a opékáme z obou stran.
159325165 moje číslo čekám na tebe :)
|9. 8. 2014 15:14
sex sex sex sex sex sex sex sex sex miluju sex kdo chce semnou <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* jemi jedno jesi trvali sex a vztah enbo jen sex a odejit napis sem ja sex a co jesi navzdy nebo jen sex a odejit :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
hana
|9. 8. 2014 11:05
skusila jsem je a povedli se mi byly vinikajíci tento recept využívám furt :-) je to báječný recept <3
chutné a pěkně nadýchané... jen pro představu - dělala jsem z poloviční dávky a vyšlo mi to cca na 40 - 45 lívanců (velikost - dělané na klasickém lívanečníku)
Jitule
|5. 1. 2014 23:32
...bylo toho málo...
Jitule
|5. 1. 2014 23:30
Výborný receptík! Dělala jsem jen z polovičního množství, ale bylo toho, a to jsme jenom dva dospěláci s jedním prckem :-D. Takže se litru mléka opravdu nebojte!
Dalenka
|24. 10. 2013 12:21
Výborný recept, naházela jsem to domácí pekárny a pak jsem jen smažila a smažila....:)
Michaela
|17. 8. 2013 19:58
No je toho dost, mi se podařilo udělat asi 55 ks :-)
Lada Kratochvilová
|2. 8. 2013 17:58
ještě jsem to neskoušela a trochu se bojím toho kolik toho bude protože to půl kila mouky a litr mléka mě děsí :-)
Naprosto luxusní a s použitím domácí pekárny jednoduché. Do pekárny jsem najednou "naházela" všechny ingredience (žádné rozlišování kvásku a těsta, prostě vše najednou), pekárna vše najednou zpracovala, nechala vykynout a těsto bylo hotovo. Pak už zbývalo jen osmažit a mohli jsme se do téhle mňamky pustit. Musím říct, že jsem si dlouho takhle nepochutnala. Dobré, levné, jednoduché. Pokud nejste osmičlenná rodina, doporučuji dělat z nižší dávky.
lenka
|14. 5. 2011 08:15
Moc dobré a snadné :) Děti je snědli úplně všechny.... ;-)
martina
|21. 11. 2010 12:03
Lidi,probůh,když tady dáváte recepty,tak v normálním množství!!!Z předepsaného receptu jich dělám tolik,že děti v Albánii by měli co jíst minimálně 2 dny....komplet všechny!Jinak super
;-)
1*,výborné!Každý má rád s něčím jiným:se skořicí a cukrem,marmeládou,žahourem,sladkým tvarohem...:-)
Michala Sebkova
|30. 8. 2010 16:52
Moc dobre, delala jsem jen z polovicni davky a ve dvou jsme je snedli naposezeni mnam
Dana Illéšová
|30. 11. 2008 13:08
lívance jsou úža mám dva malé caparty můžou se po nich utlouct..............a pochvala zazněla i od babičky
jarmila Matulová
|29. 12. 2007 10:25
musím říct že jsem si postup zvolila tak že jsem do kvásku rozklepla vejce přidala sůl cukr mouku a za stálého míchání přilévala mléko-věřím že to dopadne na výbornou.jestli né tak dám vědět.
lenča
|18. 9. 2007 08:27
Dávám za jedna!je super!
Markéta
|15. 7. 2007 09:14
Thnx za tento recept...i když mi je pouhých 15 tak se musím pochválit-dopadlo to výýýborně,ani jsem nečekala tak kladnej výsledek...nvm,proč tady někdo naráží na postup,pač já ho pochopila a taky musí člověk u toho vaření trochu improvizovat...:D Tak ještě jednou moc dík...:)
Andrea
|18. 6. 2007 21:59
zítra je vyzkoušíma a pak dám vědět jaké jsou ale podle ohlasů jistě dobré
superman
|14. 6. 2007 12:27
je to píčovina
innana innana
|25. 5. 2007 13:59
Zkusila jsem a jsou vynikající - jako od babičky. Dle jirky jsem je zamíchala, pravda je, že ta forulace zavádí, ale jinak super!!!
jirka
|9. 9. 2006 16:44
takze jsem to musel nakonec zamichat aby to vykynulo mas ze 5 kdyz neumis poradne popsat recept a jini to po tobe chcou udelat a zbytecne znici ingredience nechal bych ti proplatit od vsech co se jim to nepovedlo uctenku!!!!!!!!
jirka
|9. 9. 2006 14:30
tak ted jsem jsem zadelal testo na livance podle tohoto receptu a jsem zvedav jak to dopadne pak dam vedet
Morbid
|5. 9. 2006 23:45
Nemá chybu jednoduše a rychle:-))
pavla
|15. 8. 2006 16:25
No přece potom už nemíchat metlemi (po přidání kvásku). Opravdu krátký, ale myslím velmi srozumitelný recept. Určitě vyzkouším.
Věra
|26. 7. 2006 11:08
Myslím, že když přidáme kvásek a hl.mouku do mléka s vejci nutné těsto před vykynutím promísit a pak nechat kynout. Dát mouku s kváskem do mléka s vejci a nemíchat a nechat vykynout a rovnou nalévat bez promíchání na lívanečník a péci mě moc nesedí. určitě bych si postup přispůsobila.
Marie Plesková
|26. 7. 2006 10:27
Je to krátce napsané a srozumitelné.Nechápu, kdo tomuto receptu nerozumí.Je to super.Díky
Ivana
|27. 6. 2006 12:37
Já bych to normálně zadělala jako každé kynuté těsto a fertig! Žádná věda.
Anonym
|27. 6. 2006 10:25
No, nevím z toho hlavu ani patu.
Kája
|10. 7. 2005 19:03
Prosím , můžete mi někdo vysvětlit , "přidat kvásek a mouku " , ale nemíchat??? A nechat kynout dvakrát, to dělám také u většiny kynutých těst, ale samozřejmě se to musí snad přemísit , ne? Takže mně opravdu docela zajímá ten Váš postup, jak je to myšleno. Díky