RADA: Jak na kynuté těsto?
vynikající.. <3 <3 <3
dobře zavolej čekám :-* :-* :-* :-* :-* :-* <3 <3 sem nažhavenej :-* :-* :-* :-* a muj kamarad taky :-* :-* :-* <3 <3 <3 <3 <3 <3 i mi stojí <3 <3 <3
já se hlásím a sex navždy dobře zavolám ti cukroušku :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
sex sex sex sex sex sex sex sex sex miluju sex kdo chce semnou <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* jemi jedno jesi trvali sex a vztah enbo jen sex a odejit napis sem ja sex a co jesi navzdy nebo jen sex a odejit :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
skusila jsem je a povedli se mi byly vinikajíci tento recept využívám furt :-) je to báječný recept <3
chutné a pěkně nadýchané... jen pro představu - dělala jsem z poloviční dávky a vyšlo mi to cca na 40 - 45 lívanců (velikost - dělané na klasickém lívanečníku)
...bylo toho málo...
Výborný receptík! Dělala jsem jen z polovičního množství, ale bylo toho, a to jsme jenom dva dospěláci s jedním prckem :-D. Takže se litru mléka opravdu nebojte!
Výborný recept, naházela jsem to domácí pekárny a pak jsem jen smažila a smažila....:)
No je toho dost, mi se podařilo udělat asi 55 ks :-)
ještě jsem to neskoušela a trochu se bojím toho kolik toho bude protože to půl kila mouky a litr mléka mě děsí :-)
Děkuji za recepit jsou moc dobrý :-)
Byly úplně v pohodě! Diky! :-)
:-P :-P :-P
"Páteční lívance" boli lepšie. :'(
Naprosto luxusní a s použitím domácí pekárny jednoduché. Do pekárny jsem najednou "naházela" všechny ingredience (žádné rozlišování kvásku a těsta, prostě vše najednou), pekárna vše najednou zpracovala, nechala vykynout a těsto bylo hotovo. Pak už zbývalo jen osmažit a mohli jsme se do téhle mňamky pustit. Musím říct, že jsem si dlouho takhle nepochutnala. Dobré, levné, jednoduché. Pokud nejste osmičlenná rodina, doporučuji dělat z nižší dávky.
Moc dobré a snadné :) Děti je snědli úplně všechny.... ;-)
Lidi,probůh,když tady dáváte recepty,tak v normálním množství!!!Z předepsaného receptu jich dělám tolik,že děti v Albánii by měli co jíst minimálně 2 dny....komplet všechny!Jinak super ;-)
1*,výborné!Každý má rád s něčím jiným:se skořicí a cukrem,marmeládou,žahourem,sladkým tvarohem...:-)
Moc dobre, delala jsem jen z polovicni davky a ve dvou jsme je snedli naposezeni mnam
lívance jsou úža mám dva malé caparty můžou se po nich utlouct..............a pochvala zazněla i od babičky
musím říct že jsem si postup zvolila tak že jsem do kvásku rozklepla vejce přidala sůl cukr mouku a za stálého míchání přilévala mléko-věřím že to dopadne na výbornou.jestli né tak dám vědět.
Dávám za jedna!je super!
Thnx za tento recept...i když mi je pouhých 15 tak se musím pochválit-dopadlo to výýýborně,ani jsem nečekala tak kladnej výsledek...nvm,proč tady někdo naráží na postup,pač já ho pochopila a taky musí člověk u toho vaření trochu improvizovat...:D Tak ještě jednou moc dík...:)
zítra je vyzkoušíma a pak dám vědět jaké jsou ale podle ohlasů jistě dobré
je to píčovina
Zkusila jsem a jsou vynikající - jako od babičky. Dle jirky jsem je zamíchala, pravda je, že ta forulace zavádí, ale jinak super!!!
takze jsem to musel nakonec zamichat aby to vykynulo mas ze 5 kdyz neumis poradne popsat recept a jini to po tobe chcou udelat a zbytecne znici ingredience nechal bych ti proplatit od vsech co se jim to nepovedlo uctenku!!!!!!!!
tak ted jsem jsem zadelal testo na livance podle tohoto receptu a jsem zvedav jak to dopadne pak dam vedet
Nemá chybu jednoduše a rychle:-))
No přece potom už nemíchat metlemi (po přidání kvásku). Opravdu krátký, ale myslím velmi srozumitelný recept. Určitě vyzkouším.
Myslím, že když přidáme kvásek a hl.mouku do mléka s vejci nutné těsto před vykynutím promísit a pak nechat kynout. Dát mouku s kváskem do mléka s vejci a nemíchat a nechat vykynout a rovnou nalévat bez promíchání na lívanečník a péci mě moc nesedí. určitě bych si postup přispůsobila.
Je to krátce napsané a srozumitelné.Nechápu, kdo tomuto receptu nerozumí.Je to super.Díky
Já bych to normálně zadělala jako každé kynuté těsto a fertig! Žádná věda.
No, nevím z toho hlavu ani patu.
Prosím , můžete mi někdo vysvětlit , "přidat kvásek a mouku " , ale nemíchat??? A nechat kynout dvakrát, to dělám také u většiny kynutých těst, ale samozřejmě se to musí snad přemísit , ne? Takže mně opravdu docela zajímá ten Váš postup, jak je to myšleno. Díky