• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kynuté langoše
Napište svůj komentář k receptu

Kynuté langoše

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 29
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kynuté langoše
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2,50
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek mléko vlažné
    • droždí
    • 1
      špetka sůl
    • rostlinný olej na smažení
  • Omáčka
    • tatarská omáčka
    • kečup - jemný
    • česnek
  • Na posypání
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Smícháme těsto a necháme kynout dvě hodiny, poté rozválíme, nakrájíme na menší kousky a usmažíme na oleji.
2
Mezitím, co bude těsto kynout si připavíme omáčku: dáme si do mističky stejný počet lžiček kečupu a tatarské omáčky a přidáme rozdrcený stroužek česneku.
3
Usmažený langoš potřeme omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Langoše: recept na základní těsto

Langoše: recept na základní těsto

Langoše s avokádem a lososem

Langoše s avokádem a lososem

Langoše

Langoše

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirka | 11. 3. 2016 19:00

    40 - 42 gramů

  • Sarka137 | 11. 3. 2016 11:59

    Kolik je kostka kvasnic? Moje mají 200g.

  • Sára | 24. 11. 2014 13:19

    Než dam smažit langoš propicham ho vydličkou, pak se při smažen nenafukují nenafukují :)

  • Sára | 24. 11. 2014 13:18

    Než dam smažit langoš propicham ho vydličkou, pak se při smažen nenafukují nenafukují :)

  • Hanka | 5. 2. 2013 20:31

    Zkoušela jsem udělat langoše a byly dobrý, akorát můžete mi někdo poradit jak udělat, aby se v tom oleji nafoukly, tak jak to má být? Mně se to nepovedlo. Děkuju

  • Deth | 2. 12. 2012 16:36

    U nás doma je toto nejoblíbenější recept na langoše.

  • kuba | 15. 7. 2012 16:12

    delame a zatimsuper :-) , ale potom se tozvrtlo a nevedeli s me ,ale sou super

  • Charlotte30
    Charlotte30 | 10. 6. 2012 11:00

    krasny den jak to dopadlo cela kostka je opravdu moc,stačí ta půlka? Diky

  • lena | 12. 5. 2012 12:54

    taky se my zda na 2,5 hrnku mouky moc cela kostka droždi staci pulka dnes to vyskousim a dam vam vedet tak zatim cau a skousejte varit :-D :-\ <:-)

  • Michaela Svatošová | 25. 10. 2011 17:04

    Dobrý den dámy,dovolím si podotknout,že tato "koňská" dávka droždí tpůsobí,že jsou langoše tvrdé - Vy chyby neděláte nikde,špatný recept. :-*

  • Michaela Svatošová | 25. 10. 2011 17:02

    Akrát to jdu psát autorce receptu..jedna kostka droždí-42g se používá k poměru 3 kg mouky,pracuji ve výrobně lahůdek,proto si toto dovolím tvrdit :-) já osobně na tuto dávku mouky( lépe hladkou) dám cca 1/4 kostky droždí :-\

  • J.Tereza | 1. 4. 2011 20:58

    Klárika, chybu si neurobila nikde, blbý je recept, pošlem ti dobrý recept mailom. ;-)

  • Klára K. | 1. 4. 2011 20:13

    Známkovať radšej nebudem, zjesť sa zjedli. Za čerstva sa ešte dalo, ale potom ich bolo treba zohriať v mikrovlnke. Trochu zvláčneli, ale aj tak nebolo to ono. Nepustí ma ďalej, som nútená známkovať.

  • Klára K. | 1. 4. 2011 20:09

    Robila som dnes tieto langoše, nie som veľmi spokojná. Postupovala som podľa receptu a napriek tomu som ich mala nejaké akoby vysušené.Vie niekto, kde som mohla spraviť chybu?

  • šéfkuchař | 13. 3. 2011 14:34

    si blbá? kostka. máš to tam napsaný :-D

  • Katka K. | 21. 12. 2010 12:18

    A kolik že je tedy potřeba droždí???

  • Terrad2 | 28. 11. 2010 21:47

    Tak jsem je zkusila a byly moc mňam ;-) , ale bylo jich málo :'( .

  • david pocházka | 6. 11. 2010 08:48

    simonko jste úžasná langoše se moc vyvedli a moc chutnali nejlepší recept z receptů na langoše tady :'(

  • david pocházka | 6. 11. 2010 08:48

    simonko jste úžasná langoše se moc vyvedli a moc chutnali nejlepší recept z receptů na langoše tady :'(

  • david pocházka | 6. 11. 2010 08:48

    simonko jste úžasná langoše se moc vyvedli a moc chutnali nejlepší recept z receptů na langoše tady :'(

  • paulusova sona | 8. 2. 2010 20:20

    Simonko moc Vam dekuji. O vikendu zkusim a pak dam vedet. jeste jednou dekuji. sona

  • Simča Sládková | 30. 1. 2010 11:48

    Soňo - mám tu uloženou poznámku, že jeden sáček (7 g) sušeného droždí odpovídá cca 1/2 kostce, tedy 20g čerstvého droždí. Tak ať se daří !!!

  • paulusova sona | 30. 1. 2010 09:02

    dobry den,jsem zacinaji kucharkou a rada bych zkusila tyto langose. tady v anglii ale nemame cerstve kvasnice, jenom susene. mohli byste mi poradit kolik susenych kvasnic se prida misto cerstvych?dekuji

  • pavla kuglerova | 5. 8. 2009 14:07

    Už jsem dlouho langoše z kynutého těsta nedělala,vždy z jogurtu.tak opět k tradičnímu těstu.Snad budou chutnat.

  • zuzana | 25. 1. 2008 11:03

    zkousela jsme to a bylo to dobry

  • zuzana | 25. 1. 2008 11:02

    zkousela jsme to a bylo to dobry

  • f +vf;c bvc r fbf oi | 28. 5. 2007 20:09

    lklkklj,n nbnnuhm b g nz bjg bu hu ztd wa ě x xč

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza Kynuté
Chuťovky Pizza a langoše Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Droždí Kečup - jemný Mléko Polohrubá mouka Rostlinný olej Sůl Tatarská omáčka Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maková buchta - skvělá a rychlá

Maková buchta - skvělá a rychlá

Maso v jogurtu

Maso v jogurtu

Linecký tvarohový koláč

Linecký tvarohový koláč

Cizrnový guláš se zeleninou

Cizrnový guláš se zeleninou

Marcipán ze sušeného mléka

Marcipán ze sušeného mléka

Závitky s lehkou křenovou náplní

Závitky s lehkou křenovou náplní

Cuketová omeleta

Cuketová omeleta

Kakaové řezy s krémem

Kakaové řezy s krémem

Řízky z hlívy

Řízky z hlívy

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

131
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
10
Hruškový kompot po našem
Hruškový kompot po našem

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Zpěvačce Marii Pojkarové zpackali zákrok: Propíchnutý močák a kolaps ledviny!

Zpěvačce Marii Pojkarové zpackali zákrok: Propíchnutý močák a kolaps ledviny!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

  • Recepty.cz
  • Kynuté langoše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact