RADA: Jak na kynuté těsto
Recept je perfektní, skvěle napsaný a tak se knedlíky povedly i mně :-))
Co mám napsat?Prostě to byl parádní oběd a moc moc děkuju.
Výborné!!
Dobrý den. Včera jsem zkoušela udělat knedlíky s uzeným podle zdejšího receptu a povedly se mi báječně. Množství odpovídalo, doba kynutí i vaření taky, prostě recept jak se patří. Někdy se mi stane, že je množství špatně a to dokonce ani v receptech z časopisů pro a to je kupuje tolik lidí.
My zase nejradši kynutý. Bramborové čas od času taky udělám, přijdou mi ale těžký a bojím se, že se rozvaří.
Je u nás taknějak zažité, že kynuté knedlíky jsou sladké a s masem bramborové. Dělala jsem dneska švestkové, těsto nesladím a tak jsem do pár kousků zabalila kladenskou pečeni. Já tedy knedlíky vařím na páře, ale to je detail a s masem je to vážně dobrota. Stačilo hodně posypat cibulkou a po sladkém obědě to byla výborná tečka na závěr. Bezpochyby je brzy udělám i se zelím.