• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kyjevský kotlet - původní recept
Napište svůj komentář k receptu

Kyjevský kotlet - původní recept

autor: casino
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kyjevský kotlet - původní recept
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • máslo
    • sůl
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Do jednotlivých porcí úzkým nožem prořízneme otvor, do kterého natlačíme asi jako palec velký kus ztuhlého másla. Okraje otvoru dobře přitlačíme (příp. zajehlíme), aby máslo nevyteklo. Maso osolíme, obalíme v trojobalu a hned smažíme v dostatečném množství rozpáleného tuku. Jen co chytne barvu, snížíme teplotu a dosmažíme.
2
Poznámka: pokud použijeme krůtí prsa, je tato třeba před plněním naporcovat.
3
Zdroj: Mezinárodní kuchařka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kyjevský řízek s brokolicovou kaší

Kyjevský řízek s brokolicovou kaší

Philadelphsko-kyjevský řízek

Philadelphsko-kyjevský řízek

Srbský kotlet

Srbský kotlet

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janaso | 28. 5. 2013 19:58

    Dalo se to, příjemná změna.

  • xxx | 24. 2. 2013 14:37

    řešíte tu samý blbosti! největší chybou je, že je tu napsáno původní recept! podle opravdového původního receptu se Kyjevský kotlet dělá ze stehenního řízku (je šťavnatější) a nechává se tam malá kůstka aby se pohodlně jedl. To co přidáte do másla je jen na vaší chuti. Také je důležité dodat že se smaží v sádle a másle, jinak nedosáhnete tak lahodné chuti, my třeba nepřidáváme nic. O tento recept se už dlouho přetahují Francouzi a Ukrajinci ale po průzkumech bylo zjištěno že tyto "řízky" dělá každý národ jinak.

  • Olga . | 9. 12. 2008 10:31

    Zdeno, patrně znáte slovní spojení "notoricky známý", to je totéž jako napsat "všeobecně známý známý". Jiný význam toho slova může být "pověstný", nebo i "zřejmý". Takže, račte si vybrat co více vyhovuje Vašemu naturelu :-)

  • Gábina H | 9. 12. 2008 09:34

    Asi notoricky známé?

  • Zdena z JM | 9. 12. 2008 08:56

    Co to znamená, že použití estragonu je notorické?

  • Olga . | 8. 12. 2008 21:27

    Použití estragonu je notorické :o), za kopr děkuji, určitě vyzkouším!

  • Olga Zehnalová | 8. 12. 2008 21:03

    Ja mám recept, kde do masla sa pridáva kôpor a je to tiež veľmi chutné.

  • Lusinda - | 8. 12. 2008 19:24

    opr. másla

  • Lusinda - | 8. 12. 2008 19:04

    Do špalíčku máslu se v Kyjevském kotletu vždy přidává estragon.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Ukrajina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kuřecí maso Máslo Strouhanka Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vajíčková lahůdková pomazánka

Vajíčková lahůdková pomazánka

Bulharské papriky s Balkánem

Bulharské papriky s Balkánem

Kokosky jako z cukrárny

Kokosky jako z cukrárny

Meruňkový koktejl

Meruňkový koktejl

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

Pudinkovo-jablečné řezy

Pudinkovo-jablečné řezy

Křupavý jarní salát

Křupavý jarní salát

Panna cotta s malinovou omáčkou

Panna cotta s malinovou omáčkou

Dušené maso s hráškem

Dušené maso s hráškem

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

53
Lemon Pie Vanilla Cheesecake
Lemon Pie Vanilla…
34
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
33
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
26
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
25
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Rozvedená Jennifer Lopezová: Ukázala bradavku

Rozvedená Jennifer Lopezová: Ukázala bradavku

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Kyjevský kotlet - původní recept
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact