• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Kyjevský kotlet - původní recept
Napište svůj komentář k receptu

Kyjevský kotlet - původní recept

autor: casino
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kyjevský kotlet - původní recept
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • máslo
    • sůl
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Do jednotlivých porcí úzkým nožem prořízneme otvor, do kterého natlačíme asi jako palec velký kus ztuhlého másla. Okraje otvoru dobře přitlačíme (příp. zajehlíme), aby máslo nevyteklo. Maso osolíme, obalíme v trojobalu a hned smažíme v dostatečném množství rozpáleného tuku. Jen co chytne barvu, snížíme teplotu a dosmažíme.
2
Poznámka: pokud použijeme krůtí prsa, je tato třeba před plněním naporcovat.
3
Zdroj: Mezinárodní kuchařka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kyjevský řízek s brokolicovou kaší

Kyjevský řízek s brokolicovou kaší

Philadelphsko-kyjevský řízek

Philadelphsko-kyjevský řízek

Srbský kotlet

Srbský kotlet

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janaso | 28. 5. 2013 19:58

    Dalo se to, příjemná změna.

  • xxx | 24. 2. 2013 14:37

    řešíte tu samý blbosti! největší chybou je, že je tu napsáno původní recept! podle opravdového původního receptu se Kyjevský kotlet dělá ze stehenního řízku (je šťavnatější) a nechává se tam malá kůstka aby se pohodlně jedl. To co přidáte do másla je jen na vaší chuti. Také je důležité dodat že se smaží v sádle a másle, jinak nedosáhnete tak lahodné chuti, my třeba nepřidáváme nic. O tento recept se už dlouho přetahují Francouzi a Ukrajinci ale po průzkumech bylo zjištěno že tyto "řízky" dělá každý národ jinak.

  • Olga . | 9. 12. 2008 10:31

    Zdeno, patrně znáte slovní spojení "notoricky známý", to je totéž jako napsat "všeobecně známý známý". Jiný význam toho slova může být "pověstný", nebo i "zřejmý". Takže, račte si vybrat co více vyhovuje Vašemu naturelu :-)

  • Gábina H | 9. 12. 2008 09:34

    Asi notoricky známé?

  • Zdena z JM | 9. 12. 2008 08:56

    Co to znamená, že použití estragonu je notorické?

  • Olga . | 8. 12. 2008 21:27

    Použití estragonu je notorické :o), za kopr děkuji, určitě vyzkouším!

  • Olga Zehnalová | 8. 12. 2008 21:03

    Ja mám recept, kde do masla sa pridáva kôpor a je to tiež veľmi chutné.

  • Lusinda - | 8. 12. 2008 19:24

    opr. másla

  • Lusinda - | 8. 12. 2008 19:04

    Do špalíčku máslu se v Kyjevském kotletu vždy přidává estragon.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Ukrajina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kuřecí maso Máslo Strouhanka Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špenátová pomazánka

Špenátová pomazánka

Český chleba v cizině

Český chleba v cizině

Zapečený lilek  (nejen) s rýží

Zapečený lilek (nejen) s rýží

Mrkvová pomazánka extra

Mrkvová pomazánka extra

Americký hamburger z vyzrálého hovězího

Americký hamburger z vyzrálého…

Kapustová polévka s vločkami a klobáskou

Kapustová polévka s vločkami a…

Těstoviny s rajčaty

Těstoviny s rajčaty

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Třešňová omáčka

Třešňová omáčka

Doporučujeme

35 minut
Těstovinový salát z grilu

Těstovinový salát z grilu

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

47
Virgin mojito
Virgin mojito
23
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
20
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
18
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
17
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
AHA.cz Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Mimibazar Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Ženy.cz Nakupujete na cestách jako turista? Tady je návod, jak to dělat líp (a bez kýče)

Nakupujete na cestách jako turista? Tady je návod, jak to dělat líp (a bez kýče)

Blesk.cz ONLINE: Do Varů přijely první hvězdy: Eben s Bartoškou na hrudi! A dojemné vítání »mladého Barťáka«

ONLINE: Do Varů přijely první hvězdy: Eben s Bartoškou na hrudi! A dojemné vítání »mladého Barťáka«

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

  • Recepty.cz
  • Kyjevský kotlet - původní recept
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact