• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kyjevský kotlet - původní recept
Napište svůj komentář k receptu

Kyjevský kotlet - původní recept

autor: casino
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kyjevský kotlet - původní recept
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • máslo
    • sůl
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Do jednotlivých porcí úzkým nožem prořízneme otvor, do kterého natlačíme asi jako palec velký kus ztuhlého másla. Okraje otvoru dobře přitlačíme (příp. zajehlíme), aby máslo nevyteklo. Maso osolíme, obalíme v trojobalu a hned smažíme v dostatečném množství rozpáleného tuku. Jen co chytne barvu, snížíme teplotu a dosmažíme.
2
Poznámka: pokud použijeme krůtí prsa, je tato třeba před plněním naporcovat.
3
Zdroj: Mezinárodní kuchařka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kyjevský řízek s brokolicovou kaší

Kyjevský řízek s brokolicovou kaší

Philadelphsko-kyjevský řízek

Philadelphsko-kyjevský řízek

Srbský kotlet

Srbský kotlet

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janaso | 28. 5. 2013 19:58

    Dalo se to, příjemná změna.

  • xxx | 24. 2. 2013 14:37

    řešíte tu samý blbosti! největší chybou je, že je tu napsáno původní recept! podle opravdového původního receptu se Kyjevský kotlet dělá ze stehenního řízku (je šťavnatější) a nechává se tam malá kůstka aby se pohodlně jedl. To co přidáte do másla je jen na vaší chuti. Také je důležité dodat že se smaží v sádle a másle, jinak nedosáhnete tak lahodné chuti, my třeba nepřidáváme nic. O tento recept se už dlouho přetahují Francouzi a Ukrajinci ale po průzkumech bylo zjištěno že tyto "řízky" dělá každý národ jinak.

  • Olga . | 9. 12. 2008 10:31

    Zdeno, patrně znáte slovní spojení "notoricky známý", to je totéž jako napsat "všeobecně známý známý". Jiný význam toho slova může být "pověstný", nebo i "zřejmý". Takže, račte si vybrat co více vyhovuje Vašemu naturelu :-)

  • Gábina H | 9. 12. 2008 09:34

    Asi notoricky známé?

  • Zdena z JM | 9. 12. 2008 08:56

    Co to znamená, že použití estragonu je notorické?

  • Olga . | 8. 12. 2008 21:27

    Použití estragonu je notorické :o), za kopr děkuji, určitě vyzkouším!

  • Olga Zehnalová | 8. 12. 2008 21:03

    Ja mám recept, kde do masla sa pridáva kôpor a je to tiež veľmi chutné.

  • Lusinda - | 8. 12. 2008 19:24

    opr. másla

  • Lusinda - | 8. 12. 2008 19:04

    Do špalíčku máslu se v Kyjevském kotletu vždy přidává estragon.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Ukrajina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kuřecí maso Máslo Strouhanka Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Bramborové hrudky - smažené

Bramborové hrudky - smažené

Bramborová (úková) omáčka

Bramborová (úková) omáčka

Suši s rybou a zeleninou

Suši s rybou a zeleninou

Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem

Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Bulgurové rizoto s hlívou

Bulgurové rizoto s hlívou

Kuře na bazalce

Kuře na bazalce

Bábovkový dort

Bábovkový dort

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

76
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
61
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
35
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
22
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
22
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Kyjevský kotlet - původní recept
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact