• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kvikot z Raffaelova kotle
Napište svůj komentář k receptu

Kvikot z Raffaelova kotle

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 19
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kvikot z Raffaelova kotle
Kvikot z Raffaelova kotle
Kvikot z Raffaelova kotle
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • olej
    • cibule
    • pálivá paprika
    • grilovací koření
    • 4
      stroužek česnek
    • hořčice
    • 2
      dl červené víno
    • tvrdý sýr
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a posypeme kořením (pálivou paprikou a grilovacím). Drobně nakrájenou cibulku osmahneme a přidáme kotlety, které po obou stranách opečeme. Vše podusíme na mírném ohni a podléváme červeným vínem. Kotlety občas obrátíme. Před koncem přidáme prolisovaný česnek a přilijeme zbytek vína. Potom odkryjeme a necháme šťávu vypéct, ale ne úplně. Na talíři potřeme kotletu hořčicí a posypeme vrstvou nastrouhaného sýra. Kotlety polijeme vypečenou šťávou. Podáváme s brambory nebo s opečeným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Klára K. | 6. 3. 2011 21:29

    Recept vyskúšaný aj pochválený, môžem len doporučiť

  • Klára K. | 6. 3. 2011 21:24

    Tento recept som dnes vyskúšala a môžem len pochváliť

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 09:07

    Rychlé a velmi chutné

  • Radka Dočkalová | 29. 4. 2010 13:23

    Vynikající, dělám často a vždy si pochutnáme. Víno používám Sladkou čašu, je obyčejné a laciné, ale báječně se do toho hodí.

  • Martina Jurošková | 31. 3. 2010 20:17

    Jsem totálně v šoku !!!! Nikdy by mě nenapadlo,že něco tak jednoduchého a rychlého na přípravu může mít tak fantastickou chuť. Blahopřeji autorce.

  • danmar . | 15. 8. 2009 12:59

    Právě jsme s přítelem dojedli a musím napsat, že to bylo báječný!!! Naprosto výborná chuť a rychlá příprava. Děkuji za úžasný chuťový zážitek:)

  • danmar . | 15. 8. 2009 12:57

    Právě jsme s přítelem dojedli a musím napsat, že to nemělo chybu!!! Vynikající chuť a rychlá příprava. Děkuji za chuťový zážitek :)

  • Kristýna Eiflerová | 19. 12. 2008 17:22

    Vynikající!!! Nejlepší vepřové jaké jsem jedla, byla jsem z toho tak nadšená, že jsem dělala na druhý den znovu:-)) Opravu veliká mňamka.

  • Jera | 11. 3. 2007 17:53

    Bylo to výborné...

  • Janinka | 25. 3. 2006 14:13

    Nám to nepřišlo jako něco extra, ale je to dobré, chutné jídlo. Nijak složité na přípravu. Jako změna do jídelníčku to nebylo špatné.

  • Lada Kovářová | 12. 3. 2006 13:20

    Vynikající. Vína stačilo poloviční množství.

  • Majda | 22. 10. 2004 14:41

    Výborné !!!!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Cibule Grilovací koření Hořčice Olej Pálivá paprika Sůl Tvrdý sýr Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky s tvarohem

Halušky s tvarohem

Květákový nákyp se šunkou

Květákový nákyp se šunkou

Velikonoční oříškový dort

Velikonoční oříškový dort

Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky

Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky

Kuřecí nudličky v pepřové omáčce

Kuřecí nudličky v pepřové omáčce

Nádivkové muffiny

Nádivkové muffiny

Špecle s fazolkami

Špecle s fazolkami

Chřest smažený v trojobalu

Chřest smažený v trojobalu

Palačinky s krémem a lesním ovocem

Palačinky s krémem a lesním ovocem

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

27
Houbový guláš
Houbový guláš
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Klasické lečo
Klasické lečo
17
Babiččino špenátové rizoto na pátek
Babiččino špenátové…
17
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Květákový salát s těstovinami
Květákový salát s těstovinami
Květákový salát se smaženým řízkem
Květákový salát se smaženým řízkem
Květináčky z úlků
Květináčky z úlků
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Kynutá bábovka s kakaem
Kynutá bábovka s kakaem
Kynutá bramborová buchta
Kynutá bramborová buchta
  • Recepty.cz
  • Kvikot z Raffaelova kotle
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact