jdu na to :-)
Mňamka :-)
Já dávám na pečící papír do trouby,vyhnete se smažení a chutná to taky dobře.
Hele ty taky nejsi slušná ty prase jedno Né co děláš ty prase
Sráči co si myslíš :-X :-X :-X
Blééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé :-$ :-$ jeto nudné :-| :-|
jsou moc dobré, akorát jsem neměla strouhanku tak jsem zkusila tu krupičku jak tam někdo píše a ještě jsem přidala sýr a těsto se lepilo a moc špatně se mi to smažilo. O tvatu placiček nemluvě... nicméně chuťově opravdu výborné!
Také dělávám, neobaluji ve strouhance jen přimíchám sýr a ovesné vločky spařené, koření dle chuti:) moc dobré :-)
...dělala sem to z pul kvetaku a pul brokolice, neoballovala ve strouhance a dala hodne cesneku a petrželky a je to výborný Shift+R zlepší kvalitu vyznačeného obrázku. Shift+A zlepší kvalitu všech obrázků na webové stránce.
tak mám nový skvělý recept.přidala jsem trochu krupičky a žloutek vyšlehala do pěny.děkuji.
Ještě dodatek - zapoměla jsem napsat, že jsem nedávala uzeninu, snažím se ji používat co nejméně.....
Do hmoty jsem přidala asi tak 100 g nastrouhaného sýra a 4 stroužky česneku. Okořenila jsem trošičkou muškátového květu a větší troškou majoránky a podávala s vařeným bramborem. Bylo to moc dobré....
Ve strouhance již neobaluji,není to potřeba,placičky i tak drží pohromadě a nejsou pak tak nasáklé tukem.Slaninu nemusím,ale masařkám občas dopřeji i tu.Komentovala jsem před chvílí květákové placičky a koukám,že to byla zase x-tá varianta.
konečný efekt receptu mne překavapil jemnou a lahodnou chutí
Jsou opravdu moc dobré!
Ja jsem je dnes dělala a jsou vyborny!!Akorat jsem musela dat strouhanku do květaku a ne v tom obalovat ale jinak super!!!
Tome: zkus tam šoupnout lžičku solamylu (škrobu)..mělo by to držet...:-)
super, nějak to ale nedrží po hro ma dě:) ... co tam dát? polohrubou mouku?
je to víborné děkuji
Taky smažím rovnou placičky bez obalování a taky bez uzeniny a slaniny (k té chuti květáku mi to prostě nějak dohromady nejde). Někdy přidám trochu nastrouhaného sýra, jindy zase bílek ušlehám, jsou pak nadýchanější. A místo mouky taky používám krupici, a přidávám mallinko muškátového oříšku.
Zapomněla jsem dodat, že taky neobaluju a rovnou smažím.
Doporučuji trošku pracnější variantu - rozmačkaný květák smíchám se žloutky, moukou, solí, majoránkou a pepřem popř. uzeninou a nakonec přidám sníh z bílků. Karbanátky jsou potom nadýchanější.
Ani já nedávám nic od masa a místo strouhanky raději dětskou krupičku nebo obojí. Z masy dělám rovnou na pánev placičky, to znamená, že také neobaluji. Je to opravdu super! .
Zahusťujem nie strúhankou, ale krupičkou. A vynechávam salímku, toto papanie je pre nás čisto vegetariánske. Karfiolové fašírky sú super a musím dať 1.
Doporučuji přidat trochu majoránky a česneku. Když se nechci zdržovat obalováním tak dám jen žloutek , z bílku udělám sníh , zahustím trochou stouhanky a dám smažit malé placičky.
Dnes jsem je zkoušela udělat s tou slaninou a nemá to chybu. Všem moooc chutnaly. Příště zkusím přidat nastrouhaný sýr.
Je to moc dobré, já do toho namlela zbytek pečeného králíka a přidala trichu strouhaného sýra, osmažila jen obalené v hladké mouce. S bramborama výborné.
Je to dobre aj s pridanim tvrdeho syra. Vyskusala som a bolo to mnam!
Je to dobré, květák jsem nemačkala, ale nastrouhala na struhadle (jde to dobře a rychle). Zase jedna zajímavá úprava květáku.