• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Květákové karbanátky
Napište svůj komentář k receptu

Květákové karbanátky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 133
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Květákové karbanátky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks květák (Střední)
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka
    • tuk
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • salám (Nebo slanina)

Postup přípravy receptu

1
Uvařený květák rozmačkáme, přidáme vejce, strouhanku, na kostičky nakrájený salám nebo slaninu, dochutíme solí, pepřem a kmínem.
2
Z hmoty tvarujeme placičky, které obalíme ve strouhance a dáme smažit na rozpálený tuk. Jako přílohu doporučuji brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Květákové karbanátky II.

Květákové karbanátky II.

Bramborovo-květákové karbanátky

Bramborovo-květákové karbanátky

Květákové karbanátky (placičky) se žampiony

Květákové karbanátky (placičky) se…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Denny | 20. 3. 2017 17:16

    jdu na to :-)

  • Danny | 31. 5. 2014 11:32

    Mňamka :-)

  • cccGlenisla | 22. 9. 2013 21:31

  • MEGY | 6. 7. 2013 13:48

    Já dávám na pečící papír do trouby,vyhnete se smažení a chutná to taky dobře.

  • kokrou | 16. 5. 2013 14:22

    dobré

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 25. 10. 2012 10:24

    Hele ty taky nejsi slušná ty prase jedno Né co děláš ty prase

  • Iv | 25. 10. 2012 10:20

    Sráči co si myslíš :-X :-X :-X

  • Anonym | 25. 10. 2012 10:20

    Blééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé :-$ :-$ jeto nudné :-| :-|

  • AŠAB | 16. 7. 2012 13:05

    jsou moc dobré, akorát jsem neměla strouhanku tak jsem zkusila tu krupičku jak tam někdo píše a ještě jsem přidala sýr a těsto se lepilo a moc špatně se mi to smažilo. O tvatu placiček nemluvě... nicméně chuťově opravdu výborné!

  • xiset | 5. 10. 2011 20:13

    Také dělávám, neobaluji ve strouhance jen přimíchám sýr a ovesné vločky spařené, koření dle chuti:) moc dobré :-)

  • Iv | 21. 9. 2011 11:59

    ...dělala sem to z pul kvetaku a pul brokolice, neoballovala ve strouhance a dala hodne cesneku a petrželky a je to výborný Shift+R zlepší kvalitu vyznačeného obrázku. Shift+A zlepší kvalitu všech obrázků na webové stránce.

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 26. 7. 2010 16:38

    tak mám nový skvělý recept.přidala jsem trochu krupičky a žloutek vyšlehala do pěny.děkuji.

  • Simča Sládková | 13. 7. 2010 00:09

    Ještě dodatek - zapoměla jsem napsat, že jsem nedávala uzeninu, snažím se ji používat co nejméně.....

  • Simča Sládková | 12. 7. 2010 20:46

    Do hmoty jsem přidala asi tak 100 g nastrouhaného sýra a 4 stroužky česneku. Okořenila jsem trošičkou muškátového květu a větší troškou majoránky a podávala s vařeným bramborem. Bylo to moc dobré....

  • marie nezlakova | 19. 7. 2009 16:47

    Ve strouhance již neobaluji,není to potřeba,placičky i tak drží pohromadě a nejsou pak tak nasáklé tukem.Slaninu nemusím,ale masařkám občas dopřeji i tu.Komentovala jsem před chvílí květákové placičky a koukám,že to byla zase x-tá varianta.

  • Miroslav Dvořák | 25. 6. 2009 08:56

    konečný efekt receptu mne překavapil jemnou a lahodnou chutí

  • Denisa Hánová | 14. 8. 2008 12:38

    Jsou opravdu moc dobré!

  • Anna Suskova | 17. 10. 2007 17:18

    Ja jsem je dnes dělala a jsou vyborny!!Akorat jsem musela dat strouhanku do květaku a ne v tom obalovat ale jinak super!!!

  • Marsí | 7. 6. 2007 13:06

    Tome: zkus tam šoupnout lžičku solamylu (škrobu)..mělo by to držet...:-)

  • tom rojvol raddle | 13. 5. 2007 14:55

    super, nějak to ale nedrží po hro ma dě:) ... co tam dát? polohrubou mouku?

  • Eliska kudlová | 17. 3. 2007 12:57

    je to víborné děkuji

  • Věra | 23. 1. 2007 22:43

    Taky smažím rovnou placičky bez obalování a taky bez uzeniny a slaniny (k té chuti květáku mi to prostě nějak dohromady nejde). Někdy přidám trochu nastrouhaného sýra, jindy zase bílek ušlehám, jsou pak nadýchanější. A místo mouky taky používám krupici, a přidávám mallinko muškátového oříšku.

  • Dasa Novakova | 22. 1. 2007 18:06

    Zapomněla jsem dodat, že taky neobaluju a rovnou smažím.

  • Dasa Novakova | 22. 1. 2007 18:05

    Doporučuji trošku pracnější variantu - rozmačkaný květák smíchám se žloutky, moukou, solí, majoránkou a pepřem popř. uzeninou a nakonec přidám sníh z bílků. Karbanátky jsou potom nadýchanější.

  • Di | 22. 1. 2007 15:40

    Ani já nedávám nic od masa a místo strouhanky raději dětskou krupičku nebo obojí. Z masy dělám rovnou na pánev placičky, to znamená, že také neobaluji. Je to opravdu super! .

  • Tereza Jarčušková | 22. 1. 2007 15:26

    Zahusťujem nie strúhankou, ale krupičkou. A vynechávam salímku, toto papanie je pre nás čisto vegetariánske. Karfiolové fašírky sú super a musím dať 1.

  • Pavla | 22. 1. 2007 15:13

    Doporučuji přidat trochu majoránky a česneku. Když se nechci zdržovat obalováním tak dám jen žloutek , z bílku udělám sníh , zahustím trochou stouhanky a dám smažit malé placičky.

  • Lenka Křížková | 13. 9. 2006 16:43

    Dnes jsem je zkoušela udělat s tou slaninou a nemá to chybu. Všem moooc chutnaly. Příště zkusím přidat nastrouhaný sýr.

  • Martina Horáčková | 15. 7. 2006 11:37

    Je to moc dobré, já do toho namlela zbytek pečeného králíka a přidala trichu strouhaného sýra, osmažila jen obalené v hladké mouce. S bramborama výborné.

  • Lucia Porošinová | 23. 6. 2005 20:11

    Je to dobre aj s pridanim tvrdeho syra. Vyskusala som a bolo to mnam!

  • Andrea Pastirčáková | 21. 5. 2005 20:41

    Je to dobré, květák jsem nemačkala, ale nastrouhala na struhadle (jde to dobře a rychle). Zase jedna zajímavá úprava květáku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kmín Květák Pepř mletý Salám Strouhanka Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety

Bramborové krokety

Fenyklový salát

Fenyklový salát

Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Čokoládová bábovka bez vajec

Čokoládová bábovka bez vajec

Rybízový koláč IV.

Rybízový koláč IV.

Sněhové rohlíčky

Sněhové rohlíčky

Pečené kuře na zelí s medem

Pečené kuře na zelí s medem

Salát se sýrem feta

Salát se sýrem feta

Červená čočka a grilovaný lilek s cuketou

Červená čočka a grilovaný lilek s…

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

50
Americké lívance
Americké lívance
19
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky
Šťavnatý mrkvový koláč …
16
Zapečené kuřecí v bramborákové směsi
Zapečené kuřecí v…
16
Vajíčkovo - okurková pomazánka EXTRA zdravá
Vajíčkovo - okurková…
14
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Dvorní dabérka Milena Steinmasslová o Dianě Keatonové (†79): Odešla s ní část mé paměti!

Dvorní dabérka Milena Steinmasslová o Dianě Keatonové (†79): Odešla s ní část mé paměti!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Kámen podle zvěrokruhu: Býky ochrání smaragd, Pannám i Kozorohům pomůže safír

Kámen podle zvěrokruhu: Býky ochrání smaragd, Pannám i Kozorohům pomůže safír

Další doporučené recepty:

Květáková žemlovka
Květáková žemlovka
Květákové / brokolicové flíčky
Květákové / brokolicové flíčky
Květákové flíčky se slaninou
Květákové flíčky se slaninou
Květákové karbanátky (placičky) se žampiony
Květákové karbanátky (placičky) se…
Květákové karbanátky II.
Květákové karbanátky II.
Květákové kuku
Květákové kuku
  • Recepty.cz
  • Květákové karbanátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact