jsou moc dobré, akorát jsem neměla strouhanku tak jsem zkusila tu krupičku jak tam někdo píše a ještě jsem přidala sýr a těsto se lepilo a moc špatně se mi to smažilo. O tvatu placiček nemluvě... nicméně chuťově opravdu výborné!
Také dělávám, neobaluji ve strouhance jen přimíchám sýr a ovesné vločky spařené, koření dle chuti moc dobré :-)
Iv
|21. 9. 2011 11:59
...dělala sem to z pul kvetaku a pul brokolice, neoballovala ve strouhance a dala hodne cesneku a petrželky a je to výborný Shift+R zlepší kvalitu vyznačeného obrázku. Shift+A zlepší kvalitu všech obrázků na webové stránce.
JANA ŠKORNIKOVÁ
|26. 7. 2010 16:38
tak mám nový skvělý recept.přidala jsem trochu krupičky a žloutek vyšlehala do pěny.děkuji.
Simča Sládková
|13. 7. 2010 00:09
Ještě dodatek - zapoměla jsem napsat, že jsem nedávala uzeninu, snažím se ji používat co nejméně.....
Simča Sládková
|12. 7. 2010 20:46
Do hmoty jsem přidala asi tak 100 g nastrouhaného sýra a 4 stroužky česneku. Okořenila jsem trošičkou muškátového květu a větší troškou majoránky a podávala s vařeným bramborem. Bylo to moc dobré....
marie nezlakova
|19. 7. 2009 16:47
Ve strouhance již neobaluji,není to potřeba,placičky i tak drží pohromadě a nejsou pak tak nasáklé tukem.Slaninu nemusím,ale masařkám občas dopřeji i tu.Komentovala jsem před chvílí květákové placičky a koukám,že to byla zase x-tá varianta.
Miroslav Dvořák
|25. 6. 2009 08:56
konečný efekt receptu mne překavapil jemnou a lahodnou chutí
Denisa Hánová
|14. 8. 2008 12:38
Jsou opravdu moc dobré!
Anna Suskova
|17. 10. 2007 17:18
Ja jsem je dnes dělala a jsou vyborny!!Akorat jsem musela dat strouhanku do květaku a ne v tom obalovat ale jinak super!!!
Marsí
|7. 6. 2007 13:06
Tome: zkus tam šoupnout lžičku solamylu (škrobu)..mělo by to držet...:-)
tom rojvol raddle
|13. 5. 2007 14:55
super, nějak to ale nedrží po hro ma dě ... co tam dát? polohrubou mouku?
Eliska kudlová
|17. 3. 2007 12:57
je to víborné děkuji
Věra
|23. 1. 2007 22:43
Taky smažím rovnou placičky bez obalování a taky bez uzeniny a slaniny (k té chuti květáku mi to prostě nějak dohromady nejde). Někdy přidám trochu nastrouhaného sýra, jindy zase bílek ušlehám, jsou pak nadýchanější. A místo mouky taky používám krupici, a přidávám mallinko muškátového oříšku.
Dasa Novakova
|22. 1. 2007 18:06
Zapomněla jsem dodat, že taky neobaluju a rovnou smažím.
Dasa Novakova
|22. 1. 2007 18:05
Doporučuji trošku pracnější variantu - rozmačkaný květák smíchám se žloutky, moukou, solí, majoránkou a pepřem popř. uzeninou a nakonec přidám sníh z bílků. Karbanátky jsou potom nadýchanější.
Di
|22. 1. 2007 15:40
Ani já nedávám nic od masa a místo strouhanky raději dětskou krupičku nebo obojí. Z masy dělám rovnou na pánev placičky, to znamená, že také neobaluji. Je to opravdu super! .
Tereza Jarčušková
|22. 1. 2007 15:26
Zahusťujem nie strúhankou, ale krupičkou. A vynechávam salímku, toto papanie je pre nás čisto vegetariánske. Karfiolové fašírky sú super a musím dať 1.
Pavla
|22. 1. 2007 15:13
Doporučuji přidat trochu majoránky a česneku. Když se nechci zdržovat obalováním tak dám jen žloutek , z bílku udělám sníh , zahustím trochou stouhanky a dám smažit malé placičky.
Lenka Křížková
|13. 9. 2006 16:43
Dnes jsem je zkoušela udělat s tou slaninou a nemá to chybu. Všem moooc chutnaly. Příště zkusím přidat nastrouhaný sýr.
Martina Horáčková
|15. 7. 2006 11:37
Je to moc dobré, já do toho namlela zbytek pečeného králíka a přidala trichu strouhaného sýra, osmažila jen obalené v hladké mouce. S bramborama výborné.
Lucia Porošinová
|23. 6. 2005 20:11
Je to dobre aj s pridanim tvrdeho syra. Vyskusala som a bolo to mnam!
Andrea Pastirčáková
|21. 5. 2005 20:41
Je to dobré, květák jsem nemačkala, ale nastrouhala na struhadle (jde to dobře a rychle). Zase jedna zajímavá úprava květáku.