• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Květákové karbanátky
Napište svůj komentář k receptu

Květákové karbanátky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 47
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Květákové karbanátky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks květák (Střední)
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka
    • tuk
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • salám (Nebo slanina)

Postup přípravy receptu

1
Uvařený květák rozmačkáme, přidáme vejce, strouhanku, na kostičky nakrájený salám nebo slaninu, dochutíme solí, pepřem a kmínem.
2
Z hmoty tvarujeme placičky, které obalíme ve strouhance a dáme smažit na rozpálený tuk. Jako přílohu doporučuji brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Květákové karbanátky II.

Květákové karbanátky II.

Bramborovo-květákové karbanátky

Bramborovo-květákové karbanátky

Květákové karbanátky (placičky) se žampiony

Květákové karbanátky (placičky) se…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Denny | 20. 3. 2017 17:16

    jdu na to :-)

  • Danny | 31. 5. 2014 11:32

    Mňamka :-)

  • cccGlenisla | 22. 9. 2013 21:31

  • MEGY | 6. 7. 2013 13:48

    Já dávám na pečící papír do trouby,vyhnete se smažení a chutná to taky dobře.

  • kokrou | 16. 5. 2013 14:22

    dobré

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 25. 10. 2012 10:24

    Hele ty taky nejsi slušná ty prase jedno Né co děláš ty prase

  • Iv | 25. 10. 2012 10:20

    Sráči co si myslíš :-X :-X :-X

  • Anonym | 25. 10. 2012 10:20

    Blééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé :-$ :-$ jeto nudné :-| :-|

  • AŠAB | 16. 7. 2012 13:05

    jsou moc dobré, akorát jsem neměla strouhanku tak jsem zkusila tu krupičku jak tam někdo píše a ještě jsem přidala sýr a těsto se lepilo a moc špatně se mi to smažilo. O tvatu placiček nemluvě... nicméně chuťově opravdu výborné!

  • xiset | 5. 10. 2011 20:13

    Také dělávám, neobaluji ve strouhance jen přimíchám sýr a ovesné vločky spařené, koření dle chuti:) moc dobré :-)

  • Iv | 21. 9. 2011 11:59

    ...dělala sem to z pul kvetaku a pul brokolice, neoballovala ve strouhance a dala hodne cesneku a petrželky a je to výborný Shift+R zlepší kvalitu vyznačeného obrázku. Shift+A zlepší kvalitu všech obrázků na webové stránce.

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 26. 7. 2010 16:38

    tak mám nový skvělý recept.přidala jsem trochu krupičky a žloutek vyšlehala do pěny.děkuji.

  • Simča Sládková | 13. 7. 2010 00:09

    Ještě dodatek - zapoměla jsem napsat, že jsem nedávala uzeninu, snažím se ji používat co nejméně.....

  • Simča Sládková | 12. 7. 2010 20:46

    Do hmoty jsem přidala asi tak 100 g nastrouhaného sýra a 4 stroužky česneku. Okořenila jsem trošičkou muškátového květu a větší troškou majoránky a podávala s vařeným bramborem. Bylo to moc dobré....

  • marie nezlakova | 19. 7. 2009 16:47

    Ve strouhance již neobaluji,není to potřeba,placičky i tak drží pohromadě a nejsou pak tak nasáklé tukem.Slaninu nemusím,ale masařkám občas dopřeji i tu.Komentovala jsem před chvílí květákové placičky a koukám,že to byla zase x-tá varianta.

  • Miroslav Dvořák | 25. 6. 2009 08:56

    konečný efekt receptu mne překavapil jemnou a lahodnou chutí

  • Denisa Hánová | 14. 8. 2008 12:38

    Jsou opravdu moc dobré!

  • Anna Suskova | 17. 10. 2007 17:18

    Ja jsem je dnes dělala a jsou vyborny!!Akorat jsem musela dat strouhanku do květaku a ne v tom obalovat ale jinak super!!!

  • Marsí | 7. 6. 2007 13:06

    Tome: zkus tam šoupnout lžičku solamylu (škrobu)..mělo by to držet...:-)

  • tom rojvol raddle | 13. 5. 2007 14:55

    super, nějak to ale nedrží po hro ma dě:) ... co tam dát? polohrubou mouku?

  • Eliska kudlová | 17. 3. 2007 12:57

    je to víborné děkuji

  • Věra | 23. 1. 2007 22:43

    Taky smažím rovnou placičky bez obalování a taky bez uzeniny a slaniny (k té chuti květáku mi to prostě nějak dohromady nejde). Někdy přidám trochu nastrouhaného sýra, jindy zase bílek ušlehám, jsou pak nadýchanější. A místo mouky taky používám krupici, a přidávám mallinko muškátového oříšku.

  • Dasa Novakova | 22. 1. 2007 18:06

    Zapomněla jsem dodat, že taky neobaluju a rovnou smažím.

  • Dasa Novakova | 22. 1. 2007 18:05

    Doporučuji trošku pracnější variantu - rozmačkaný květák smíchám se žloutky, moukou, solí, majoránkou a pepřem popř. uzeninou a nakonec přidám sníh z bílků. Karbanátky jsou potom nadýchanější.

  • Di | 22. 1. 2007 15:40

    Ani já nedávám nic od masa a místo strouhanky raději dětskou krupičku nebo obojí. Z masy dělám rovnou na pánev placičky, to znamená, že také neobaluji. Je to opravdu super! .

  • Tereza Jarčušková | 22. 1. 2007 15:26

    Zahusťujem nie strúhankou, ale krupičkou. A vynechávam salímku, toto papanie je pre nás čisto vegetariánske. Karfiolové fašírky sú super a musím dať 1.

  • Pavla | 22. 1. 2007 15:13

    Doporučuji přidat trochu majoránky a česneku. Když se nechci zdržovat obalováním tak dám jen žloutek , z bílku udělám sníh , zahustím trochou stouhanky a dám smažit malé placičky.

  • Lenka Křížková | 13. 9. 2006 16:43

    Dnes jsem je zkoušela udělat s tou slaninou a nemá to chybu. Všem moooc chutnaly. Příště zkusím přidat nastrouhaný sýr.

  • Martina Horáčková | 15. 7. 2006 11:37

    Je to moc dobré, já do toho namlela zbytek pečeného králíka a přidala trichu strouhaného sýra, osmažila jen obalené v hladké mouce. S bramborama výborné.

  • Lucia Porošinová | 23. 6. 2005 20:11

    Je to dobre aj s pridanim tvrdeho syra. Vyskusala som a bolo to mnam!

  • Andrea Pastirčáková | 21. 5. 2005 20:41

    Je to dobré, květák jsem nemačkala, ale nastrouhala na struhadle (jde to dobře a rychle). Zase jedna zajímavá úprava květáku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kmín Květák Pepř mletý Salám Strouhanka Sůl Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gratinovaný losos

Gratinovaný losos

Chodský koláč

Chodský koláč

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…

Kokosová očka

Kokosová očka

Výborný losos

Výborný losos

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

Slané tyčinky se šunkou

Slané tyčinky se šunkou

Sýrová omáčka s těstovinami Tagliatelle

Sýrová omáčka s těstovinami…

Paštika z uzeného lososa

Paštika z uzeného lososa

Doporučujeme

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

112
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
50
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
40
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým nakrmíte rodinu i pohostíte návštěvy
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým…
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
AHA.cz Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Třeštíková pár týdnů před porodem: Zásadní změna!

Třeštíková pár týdnů před porodem: Zásadní změna!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

Další doporučené recepty:

Květáková žemlovka
Květáková žemlovka
Květákové / brokolicové flíčky
Květákové / brokolicové flíčky
Květákové flíčky se slaninou
Květákové flíčky se slaninou
Květákové karbanátky (placičky) se žampiony
Květákové karbanátky (placičky) se…
Květákové karbanátky II.
Květákové karbanátky II.
Květákové kuku
Květákové kuku
  • Recepty.cz
  • Květákové karbanátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact