Moc dobře schovaný květák... i pro ty, co ho "nepreferují"...
Chutná to jako buvolí sračky smíchaný s chcankam
Výborné :-))
Bez slaniny a bujonu. Normální zapečený květák.
Zrovna jsme dojedli, bylo to vynikající! Jednoduché na přípravu a lepší než klasický smažený květák, určitě budu dělat častěji
Trochu jsem si to usnadnila-uvařený květák jsem nakrájela nadrobno,do remosky jsem dala vrstvu květáku,na kostičky nakrájené uzené maso,vrstvu papriky a zase květák.Nakonec jsem to posypala nivou.Vajíčka a smetanu jsem vynechala, aby to bylo dietnější.Bylo to vynikající.Jen tak samotné se zeleninovým salátem.Dávám 1.
Máš tam zelenou papriku, tak proč tam chceš dávat brokolici kvůli barevnosti??
myslim, ze mezi kvetak schovam i brokolici, aby to bylo vicebarevne.
Výborné. Není co dodat-jen slova chvály.
bylo to vážně moc dobré....mňamka ;-)
hm tak to je super zkouším jdu do kramu
Místo anglické dám uzené na cibulce a muškátový květ.
vypada to zajimave,dnes to zkusim
Bez slaniny a bujónu dělám léta.
Toto vyzerá veľmi dobre : ))) Ukladám
Vypadá to lákavě, o víkendu vyzkouším:-)