Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Daniela Šrámková
|19. 8. 2008 20:55
Polévka je opravdu moc dobrá, asi to budě tím, že mám chuť vloček ráda. Doporučuji s vajíčkem místo sýra, bez soli a s lžičkou biopolévkového koření - výborné pro děti! Pokud přidáte domácí květák s domácím vajíčkem, bude polévka výživově úpně bez chyby :-)
Zdenka Korábová
|8. 6. 2008 09:05
Tuto polévku vařím dlouhá léta, vyčetla jsem jí kdysi ve "Vaříme dětem", ale místo sýra rozpustím rozkvrdlané vejce. Osmažené vločky lze ještě nepatrně zaprášit moukou
Wendy
|8. 6. 2008 08:13
Mooc dobré! Já jsem nejprve na másle osmáhla vločky, zalila vodou, asi 20 minut povařila a přidala na růžičky rozdělený květák a koření a ještě asi 5 minut povařila a do hotové polévky přidalanasekanou petrželku. I bez sýra výborné! Dávám 1* :-)