Polévka je opravdu moc dobrá, asi to budě tím, že mám chuť vloček ráda. Doporučuji s vajíčkem místo sýra, bez soli a s lžičkou biopolévkového koření - výborné pro děti! Pokud přidáte domácí květák s domácím vajíčkem, bude polévka výživově úpně bez chyby :-)
Tuto polévku vařím dlouhá léta, vyčetla jsem jí kdysi ve "Vaříme dětem", ale místo sýra rozpustím rozkvrdlané vejce. Osmažené vločky lze ještě nepatrně zaprášit moukou
Mooc dobré! Já jsem nejprve na másle osmáhla vločky, zalila vodou, asi 20 minut povařila a přidala na růžičky rozdělený květák a koření a ještě asi 5 minut povařila a do hotové polévky přidalanasekanou petrželku. I bez sýra výborné! Dávám 1* :-)
Chutná dobře i bez sejra a petrželky ;-)