Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme rozdrobené droždí a za stálého míchání smažíme až zrůžoví a voní. Potom přisypeme strouhanku a ještě chvíli smažíme. Pak zalijeme mlékem, přidáme sladkou papriku, petrželku a mícháme až je směs sypká. Nakonec přidáme vejce a sardelovou pastu a ještě mícháme až do zhoustnutí. Podle chuti osolíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Světlana
|2. 10. 2006 23:43
Drožďovou pomazánku dělám často, ale lepší se mi zdá jednodušší směs chuti - bez sardelové pasty a papriky, rozvařit jen s trochou vody místo mléka. Nebo místo sardelové pasty lžička plnotučné hořčice, přidat ve chvíli, kdy se podlévá.