Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Hr.
|1. 10. 2007 13:12
Právě jsem dovařila.Lahůdkovou zeleninu jsem neměla,tak jsem dala jinou mraženou a přidala papriku čerstvou.Místo tofu jsem použila uzeného šmakouna.Tak jen doufám,že to bude chutnat stejně jako originál.Samozřejmě jsem neodolala a zkusila,je to výborné!!!Jen by mě zajímalo,zda je to jídlo vhodné při redukční dietě.Kuskus jsem dělala poprvé,myslela jsem si že se vaří tak dlouho jako kroupy.Jsem mile překvapena.Jídlo bylo hotové během chviličky.Děkuji za recept.Jana Hr.
Lenka F.
|27. 7. 2007 09:02
Jedná se o těstovinu. Kuskus je prakticky tvrdozrnná pšenice zpracovaná do drobných kuliček. Nicméně chutná to a vypadá to podobně jako rýže. Je symbolem severní Afriky. Na kuskusu je báječné to, že ho vůbec nemusíte vařit! Jen ho zalijte horkou vodou a chvíli počkejte. Nabobtná a změkne sám.
Libuše Benedikovičová
|5. 6. 2007 15:43
prosim o radu nevim co to je ten kuskus
Pavla Duschanková
|3. 5. 2007 23:11
Tenhle recept vypadal opravdu výborně a chutnal výtečně. Je to spíš pro letní obědy,aby tělo nepřijímalo moc kaloroí. ale určitě vyzkoušejte.Pavla od Českých Budějovic.