Kuskus připravíme podle návodu na obalu. Osmažíme na nudličky pokrájené kuřecí maso, přidáme na větší kusy nakrájenou cibulku, grilovací klobásy a krátce osmažíme. Přidáme nakrájená rajčata, oregáno, pepř a sůl a prohřejeme.
Nevím, jak se tento recept zatoulal do bezlepkové sekce, kuskus přeci není bezlepkový! :-!
Petra
|21. 2. 2011 14:40
Já bych tu klobásu také vynechala. Jinak ostatní dobrý nápad.
Jitka Effmertová
|8. 11. 2008 17:43
Já se klobáse nebráním, jak jinak nalákat chlapa na kuskus? :-)
Anonym
|29. 2. 2008 20:01
No jo, ale ta klobása zase udělá z jinak zdravého a už tak určitě velmi chutného jídla zbytečnou kalorickou bombu a kromě toho - přiznávám - mi nějak nejde dohromady tak zdravé a lehké jídlo jako je kuskus a tak sice výbornou (kolik jsem jich za život kdysi snědla!) ale skrz naskrz nezdravou, slanou a plnou fujtajblů klobásou. Nechala bych to kuře a přidala ještě zeleninu. Jakoukoliv
Lenka Hrábková
|29. 2. 2008 11:04
Jozefe, myslím, že na tom nezáleží. Vyberte si, jakou máte radši. Já dávam cibuli červenou i klasickou suchou. Se zelenou cibulkou to bude jistě také dobré.
Jozef T.
|28. 2. 2008 22:54
V Ingredienciách je uvedená "cibule", v Postupe prípravy "cibulka". Vseobecne sa pod "cibulou" rozumie suchá cibula a "cibulka" znamená mladá so zelenou vnatou, dnes dostupná po celý rok. Aká sa má teda pouzit v recepte? S vnatou nakrájanou na väcsie kusy, alebo suchá?Nemám v úmysle vyprovokovat linguistickú debatu.Dakujem.