Nevím, jak se tento recept zatoulal do bezlepkové sekce, kuskus přeci není bezlepkový! :-!
Já bych tu klobásu také vynechala. Jinak ostatní dobrý nápad.
Já se klobáse nebráním, jak jinak nalákat chlapa na kuskus? :-)
No jo, ale ta klobása zase udělá z jinak zdravého a už tak určitě velmi chutného jídla zbytečnou kalorickou bombu a kromě toho - přiznávám - mi nějak nejde dohromady tak zdravé a lehké jídlo jako je kuskus a tak sice výbornou (kolik jsem jich za život kdysi snědla!) ale skrz naskrz nezdravou, slanou a plnou fujtajblů klobásou. Nechala bych to kuře a přidala ještě zeleninu. Jakoukoliv
Jozefe, myslím, že na tom nezáleží. Vyberte si, jakou máte radši. Já dávam cibuli červenou i klasickou suchou. Se zelenou cibulkou to bude jistě také dobré.
V Ingredienciách je uvedená "cibule", v Postupe prípravy "cibulka". Vseobecne sa pod "cibulou" rozumie suchá cibula a "cibulka" znamená mladá so zelenou vnatou, dnes dostupná po celý rok. Aká sa má teda pouzit v recepte? S vnatou nakrájanou na väcsie kusy, alebo suchá?Nemám v úmysle vyprovokovat linguistickú debatu.Dakujem.