Naklepte plátky kuřecího masa, osolte a opepřete, naklaďte na plátky nakrájené olivy, přidejte nastrouhanou nivu, zabalte a spíchněte párátkem. V kastrůlku rozpusťte kousek másla, přidejte nastrouhanou nivu, eidam a smetanu. Povařte do hladka, přidejte masox a špetku muškátového květu.
2
V teflonové pánvi závitky zprudka osmahněte po obou stranách na troše oleje. Potom duste několik minut do měkka na mírném ohni. K měkému masu do pánve přidejte sýrovou omáčku a nechte prohřát. Podávejte s bramborem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Janina
|9. 2. 2005 19:22
Tak tento recept vřele doporučuji, dělala jsem ho rodičům k obědu a opravdu se olizovali až za ušima. Jen jsem recept vylepšila tím, že jsem do závitků přidala slaninu a nakrájené žampióny, které jsem přidala i do omáčky. Jako přílohu jsem uvařila rýži, do které jsem pak přidala nakrájenou pažitku. :-)