Kuřecí řízky rozklepeme. Z obou stran posypeme podravkou a paprikou. Z jedné strany potřeme tatarkou, položíme plátek krokovice, plátek eidamu, plátek krkovice a pásek hermelínu. Maso zabalíme a propíchneme špejlí. V troubě rozehřejeme pekáček s olejem a vkládáme závitky. Během pečení závitky kontrolujeme. Po 15 minutách zalijeme šlehačkou a zakryjeme alobalem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hana Rožníčková
|21. 1. 2007 16:12
Včera jsem dělala k obědu s hranolkama a americkýma bramborama, vynikající. Místo podravky jsem dala kari a chilli.
Minutovka
|3. 1. 2007 12:50
Bylo to výborné. Místo podravky jsem použila grilovací koření, tatarku jsem vynechala a nahradila ji nivou. Pod závitky jsem dala hodně cibule, abych měla nějakou šťávu. Zapékala jsem při 200 stupňů asi 40min. Ke konci jsem celé závitky posypala strouhanou nivou (místo šlehačky).