Kuřecí žaludky dobře očistíme, opláchneme a necháme okapat. Pokud chceme menší kousky, ještě je přepůlíme. Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno a dáme osmažit na trochu oleje nebo sádla dozlatova. Přidáme žaludky a za občasného promíchání je necháme zatáhnout, pak je opepříme čerstvě mletým pepřem, přidáme oloupaný nasekaný česnek, čerstvě nastrouhaný zázvor, necháme krátce rozvonět, přidáme sojovou a worcestrovou omáčku a dusíme do změknutí.
Pokud dusíme klasicky v kastrólu pod poklicí, občas promícháme a dle potřeby minimálně podléváme vodou nebo vývarem. Dusíme doměkka. Já je nepodléval vůbec, připravoval jsem je v tlakovém hrnci, pouze jsem žaludky ochutil, promíchal a po natlakování vařil 15-20 minut. Během vaření se z cibule a ostatních surovin vytvořil výborný sos, který žaludky skvěle dochutil.