Na pánvi zprudka osmahneme osolené kuřecí maso, přidáme utřený česnek a sojovou omáčku. Po chvilce přilijeme smetanu, přudáme kari dle chuti. Prováříme dokud smetana nezhoustne.
2
Můžeme podávat jako polevu na těstoviny, rizoto, nebo jen tak s chlebem (pro tento případ doporučujeme mít šťávu co nejhustější).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Karolína
|16. 2. 2012 17:53
vzkaz pro Romana:vindaloo lze připravovat různými způsoby do původního se třeba brambory vůbec nepřidávají:-))výborna pikantnější varianta je třeba s jalapenosky :-)
Roman
|24. 3. 2011 15:00
Možná by to mohlo bejt dobrý, ale s vindaloo to nemá vůbec nic společnýho. V něm je kromě masa nejdůležitější zázvor a chilli, dále brambory. Naopak smetana, bazalka a sojová omáčka tam nemaj vůbec co dělat. Nechci pomlouvat tento pokrm, ale autor by to měl pojmenovat úplně jinak. To můžeme rovnou svíčkový říkat guláš :-)
Tohle jsem chtěl udělat už hodně dlouho a jsem rád, že jsem našel recept. Bylo to výborné, rychlé a snadné. Budu si to muset dělat častěji.
Jitka Živná
|5. 6. 2008 12:03
Tenhle recept má u nás doma neuvěřitelný úspěch, takže posílám velkou pochvalu. Doporučuji ho každému na potkání :)
Jana Kutačová
|20. 8. 2006 06:16
Jitko: sůl se dává na maso,jak je napsáno v receptu,popřípadě můžete podle chuti asi osolit i tu omáčku.No a s tou bazalkou a pepřem mě nenapadá nic jiného než chvíli povařit v té smetanové omáčce.:o)
Jitka Čupová
|19. 8. 2006 13:14
Milý Josefe, díky za recept. V postupu nepíšete, co s tou bazalkou a pepřem (?) a kdy se přidává sůl? Díky za info, J.Č.