• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí Vindalů
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí Vindalů

autor: yosi
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí Vindalů
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g kuřecí maso
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      kelímek smetana 30% a více
    • 1
      špetka bazalka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks pepř celý kulička

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi zprudka osmahneme osolené kuřecí maso, přidáme utřený česnek a sojovou omáčku. Po chvilce přilijeme smetanu, přudáme kari dle chuti. Prováříme dokud smetana nezhoustne.
2
Můžeme podávat jako polevu na těstoviny, rizoto, nebo jen tak s chlebem (pro tento případ doporučujeme mít šťávu co nejhustější).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí směs na houbách

Kuřecí směs na houbách

Kuřecí tandoori směs se zeleninou

Kuřecí tandoori směs se zeleninou

Šťavnaté kuřecí řízečky

Šťavnaté kuřecí řízečky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Karolína | 16. 2. 2012 17:53

    vzkaz pro Romana:vindaloo lze připravovat různými způsoby do původního se třeba brambory vůbec nepřidávají:-))výborna pikantnější varianta je třeba s jalapenosky :-)

  • Roman | 24. 3. 2011 15:00

    Možná by to mohlo bejt dobrý, ale s vindaloo to nemá vůbec nic společnýho. V něm je kromě masa nejdůležitější zázvor a chilli, dále brambory. Naopak smetana, bazalka a sojová omáčka tam nemaj vůbec co dělat. Nechci pomlouvat tento pokrm, ale autor by to měl pojmenovat úplně jinak. To můžeme rovnou svíčkový říkat guláš :-)

  • tomasek | 3. 12. 2010 20:17

    Tohle jsem chtěl udělat už hodně dlouho a jsem rád, že jsem našel recept. Bylo to výborné, rychlé a snadné. Budu si to muset dělat častěji.

  • Jitka Živná | 5. 6. 2008 12:03

    Tenhle recept má u nás doma neuvěřitelný úspěch, takže posílám velkou pochvalu. Doporučuji ho každému na potkání :)

  • Jana Kutačová | 20. 8. 2006 06:16

    Jitko: sůl se dává na maso,jak je napsáno v receptu,popřípadě můžete podle chuti asi osolit i tu omáčku.No a s tou bazalkou a pepřem mě nenapadá nic jiného než chvíli povařit v té smetanové omáčce.:o)

  • Jitka Čupová | 19. 8. 2006 13:14

    Milý Josefe, díky za recept. V postupu nepíšete, co s tou bazalkou a pepřem (?) a kdy se přidává sůl? Díky za info, J.Č.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Kari Kuřecí maso Pepř celý Smetana Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řecký gyros

Řecký gyros

Pepřový dip

Pepřový dip

Párky v rohlíku trochu jinak

Párky v rohlíku trochu jinak

Sedlácké kroupy

Sedlácké kroupy

Studený pikantní bůček

Studený pikantní bůček

Kokosky s marmeládou

Kokosky s marmeládou

Tvarohová bábovka IV.

Tvarohová bábovka IV.

Okurkový salát s kysanou smetanou a česnekem

Okurkový salát s kysanou smetanou a…

Salát z grilované zeleniny

Salát z grilované zeleniny

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

76
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
67
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
41
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
40
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
34
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Další doporučené recepty:

Kuřecí tyčinky s dipy
Kuřecí tyčinky s dipy
Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
kuřecí v medu
kuřecí v medu
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle Zdeňka Pohlreicha
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Kuřecí vývar II.
Kuřecí vývar II.
Kuřecí vývar podle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí vývar podle časopisu F.O.O.D.
  • Recepty.cz
  • Kuřecí Vindalů
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact