Kuřecí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme česnek, čubricu, čínu, sojovku, olej. Vše smícháme. Nejdříve naložené maso zprudka asi 5 minut osmahneme, přidáme nachystanou napařenou a osolenou zeleninu a zalijeme polovinou malého kečupu. Krátce smažíme a poté asi 3 minuty dusíme.
2
Na očesnekovanou topinku naložíme masovou směs a posypeme strouhaným sýrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zora Manasová
|28. 7. 2009 14:50
Marie sa pýtala správne. Citujem"Nejdříve naložené maso zprudka asi 5 minut oshmahneme..". Asi je tým naloženým mäsom myslené to ochutenie a zmiešanie.
Michaela Linhartová
|28. 7. 2009 10:39
Paní Marie, špatně jste to pochopila :-) Na tu topinku to naložíme (položíme) masovou směs.....
marie krejzarova
|10. 11. 2005 16:52
Píšete naložené maso.Jak dlouho?
Tajtrlik
|9. 11. 2005 08:43
Čubrica je směs koření, používaná v Bulharsku( tam jí maj více druhů- tady maj jednu univerzální). Běžně se dá koupit pod tímto názvem v obch. řetězcích, někdy i na trzích. Ideální do leča, mletých mas... já ji sypu výjma kávy a šlehačkového dortu do všeho.Není pálivá spíš nasládlá a krásně voní.