Tento recept znám,je opravdu trochu poplantaný,když trojobal,tak asi jen strouhanka nestačí.Brambory předvaříme(lépe ve šlupce) a pokud možno,nové brambory.Nevaříme je zcela doměkka,aby se pak daly napichovat na špejle spolu s cibulí a čenekem a osmažíme rovnou ve friťáku.Netřeba je již zapékat.Omáčka je snad celkem jasná.Je to moc dobré jídlo,znám ho pouze pod jiným názvem.Ne z této kuchařky.Dávám rozhodně za jedna
Tento recept je opravdu neúplný. Maso asi na 1 porci, příloha tak na 4 porce. Pokud jsem to dobře pochopila, tak špízy osmažíme na pánvi a potom ještě pečeme v troubě? Brambory vlastně vaříme, pak smažíme a nakonec pečeme? A z česneku, hořčice a smetany uvaříme omáčku, kterou potom přelijeme špízy? Chtělo by to upřesnit.
tady bude asi závada v dávkování. A kam se sosíkem, na zapékání brambor? Jídlo bude kalorická bomba hodná horníka úderníka nebo dřevorubce na polomech :-))), ale může být chutné.