Do 2 dcl sklenice si připravíme do 1/3 rozmačkaný česnek s medem, do 2/3 přilijeme sojovou omáčku, promícháme. Do pekáčku naskládáme kuřecí stehýnka či křidýlka, posypeme zázvorem a přilijeme směsí ze sklenice.
2
Pečeme v troubě doměkka. Podáváme s čerstvou bagetou, zeleninou a jogurtovým dresinkem s čerstvou petrželkou, kam kousky kuřete namáčíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michaela Denková
|21. 9. 2009 16:51
výborné kuře na sladký způsob. prostě mňamka! dávám 1
Vondra
|2. 9. 2007 22:36
Vynikající. Zkoušeli jsme s cibulkou. Bez chyby!
Anonym
|31. 7. 2007 21:50
S tou cibulí je to fakt ňamka. Značně sem to podlila a podávala s "kuskusem". Hmmmmmmm yummm :P
lenka
|14. 7. 2007 14:26
výborný recept ! teď jsme dojedli a mohli jsme se toho užrat. Udělala jsem ho s kari rýží a určitě to nebylo naposled co jsem ho dělala :o) Dávám za 1
Martin
|2. 4. 2007 21:13
Výýýýborné:)jen jsem přidal na kolečka cibuli-nemělo chybu.
Jitka Soukupová
|15. 3. 2007 13:38
Je to vynikajíci, doporučuji a jen dva tipy: kuře už nesolit, protože sójová omáčka už je slaná, kůžička kuřete je pak přesolená a druhý tip: podle mého se může dát mnohem víc medu, nešel tam skoro vůbec cítit
M.Kuchař
|15. 1. 2005 13:19
Ano opravdu vynikající. Ale nesmíte se nadýchat "výparů" ze sójové máčky. :)