• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Kuřecí steak ze stehna ala čína
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí steak ze stehna ala čína

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 20
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Kuřecí steak ze stehna ala čína
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks kuřecí stehna
    • koření - čína nebo kari...
    • sůl
    • solamyl (bramborový škrob)
    • olej
  • Dále
    • 100
      g pórek
    • 100
      g červená paprika
    • 100
      g mrkev
    • 60
      g řapíkatý celer
    • sojová omáčka
    • solamyl (bramborový škrob)
    • chilli omáčka
    • voda

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí stehna vykostíme, v masité části uděláme pár hlubších zářezů, kůži z druhé stany necháme (nemusíme), osolíme, okořeníme dle chuti a promneme, aby se koření dostalo i do zářezů a necháme krátce odležet.
2
Mezitím si pokrájíme zeleninu. Mrkev a pórek na kolečka, papriku na nudličky a řapík na plátky.
3
Na malém množství rozpáleného oleje si osmažíme vykoštěná, kořeněná stehna, která jsme těsně před smažením zaprášili troškou solamylu. Do pánve je vložíme nejprve kůží dolů a tak je osmažíme dozlatova a dokřupava, až poté otočíme a dosmažíme z druhé strany opět dozlatova.
4
Steaky z pánve vyndáme na nahřátý talíř a do výpeku přisypeme pokrájenou zeleninu, kterou zprudka smažíme za občasného promíchání do mírného změknutí.
5
K zelenině přilijeme necelý decilitr vody smíchaný s troškou solamylu, asi lžící sojové omáčky, promícháme a krátce provaříme do krémové konzistence sosu. Ochutíme dle požadované chuti pikantní nebo sladkou chilli omáčkou, případně dosolíme, promícháme a můžeme podávat.
6
Steaky se zeleninou podáváme s rýží nebo bramborovou přílohou (vařeným bramborem či hranolky).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí směs ala čína

Kuřecí směs ala čína

Kachní prsa ala čína

Kachní prsa ala čína

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Chilli omáčka Koření - Čína Kuřecí stehna Mrkev Olej Pórek Řapíkatý celer Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr s česnekem

Kapr s česnekem

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Mrkvová oříšková bábovka

Mrkvová oříšková bábovka

Kuřecí závitky s nivou

Kuřecí závitky s nivou

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Fazolová polévka se zelím

Fazolová polévka se zelím

Bramborová pomazánka II.

Bramborová pomazánka II.

"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy (dort)

"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…

Kynutý koláč s tvarohem

Kynutý koláč s tvarohem

Doporučujeme

30 minut
Fajitas v tortille

Fajitas v tortille

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

134
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
64
Dýňová tortila
Dýňová tortila
51
Šopský salát
Šopský salát
46
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
37
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
AHA.cz Krutá zpráva pro Václava Vydru... po 40 letech

Krutá zpráva pro Václava Vydru... po 40 letech

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Světlana Nálepková slaví 65. narozeniny: Jaké je tajemství její luxusní postavy?

Světlana Nálepková slaví 65. narozeniny: Jaké je tajemství její luxusní postavy?

Ženy.cz 5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

Blesk.cz Zpověď Nikol Švantnerové: Pravda o nových prsou!

Zpověď Nikol Švantnerové: Pravda o nových prsou!

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na červenec: Kdo otěhotní a na koho čeká žhavá letní romance?

Velký horoskop lásky na červenec: Kdo otěhotní a na koho čeká žhavá letní romance?

Další doporučené recepty:

Kuřecí srdíčka - pečená
Kuřecí srdíčka - pečená
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Kuřecí steak s cuketou
Kuřecí steak s cuketou
Kuřecí stehna na bramborách
Kuřecí stehna na bramborách
Kuřecí stehna na medu s jablky
Kuřecí stehna na medu s jablky
Kuřecí stehna na víně
Kuřecí stehna na víně
  • Recepty.cz
  • Kuřecí steak ze stehna ala čína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact