• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí steak u nás doma
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí steak u nás doma

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí steak u nás doma
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Na dresink
    • 4
      ks kuřecí maso prsa (2-4 ks)
    • 200
      ml smetana
    • 3
      hrst oregáno
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      špetka drcený kmín 2-3
    • 7
      ks sojová omáčka 5-7 kapek
    • 1
      lžička koření - čína
    • zahušťovadlo
    • 1
      lžička koření na steak
    • 1
      lžička grilovací koření
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Smícháme uvedené ingredience na dresink či omáčkovou konzistenci. Pokud jsme zahušťovali dresink v teple, necháme ho vystydnout, ale ne do lednice. Maso omyjeme, osušíme, posypeme steakovým a grilovacím kořením z obou stran, osmažíme na grilovací pánvi, a na poslední minutu přidáme dresink na maso. Pánev nesmí být moc rozpálená nebo se dresink spálí!
2
Příloha: brambory, hranolky či jiná opečená příloha.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Náš domácí štrúdl

Náš domácí štrúdl

Buchta na doma

Buchta na doma

Mrkvový dort s ořechy podle Máma peče doma

Mrkvový dort s ořechy podle Máma peče…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • aneta | 27. 10. 2007 15:53

    pouzila jsem misto smetany tucnou zakysanou smetanu a zadny zahustovadlo a dresing byl vybornej. nez 3 hrsti chtel autor nejspis rici 3 spetky.. vyborny!

  • Jíťa Rigi | 8. 4. 2007 18:57

    Je to co nabereš mezi prsty,úplně přesná jednotka to není, ale je to každé kuchařce jasný :-)

  • BIBI BIBI | 7. 4. 2007 10:37

    Může mi někdo poradit kolik je vlastně špetka? Prošel jsem celé matematické tabulky, ale takovou měrnou jednotku jsem tam nenašel. Prosím odpovězte brzy, musím začít vařit, mám hlad.Děkuji

  • jana | 4. 4. 2007 10:01

    My máme oregano rádi a používám je, nicméně při vší úctě a zdvořilosti mám pocit, že dávka 3 hrsti jsou tak porce pro hotel a ne na 2 ks kuřecích prsou! A ze zahušťovadla jsem také jelen - jaké použít za studena. Nebyl tenhlerecept náhodou aprílový vtípek?

  • Jana Kutačová | 4. 4. 2007 05:59

    Taky jsem z toho jelen.Toho oregana by muselo být více než jeden klasický sáček a co znamená,že se" nechá dresink vystydnout",když se nijak podle mě nezahříval....netuším. :o)

  • Miroslava Severová | 3. 4. 2007 14:22

    Co je to "zahušťovadlo" ??A tři hrsti oregána !! Není to moc ? Nemají to být tři špetky ??

  • Hana Rožníčková | 3. 4. 2007 13:10

    No, mám dotaz 3 hrsti oregana - dámské nebo pánské, v tom je rozdíl!!! Nějak jsem nepochopila ten dresink - jak se zahušťuje v teple a jak ho mám nechat vystydnout, když nesmí do lednice?? A zahušťovadlo se myslí asi copak???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drcený kmín Grilovací koření Koření - Čína Koření na steak Kuřecí maso Oregáno Smetana Sojová omáčka Sůl Tuk Zahušťovadlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jahodový piškot s pudinkem

Jahodový piškot s pudinkem

Vajíčková pomazánka od Mariky

Vajíčková pomazánka od Mariky

Václavovy těstoviny

Václavovy těstoviny

Čokoládová bomba bez pečení

Čokoládová bomba bez pečení

Smaženice z ředkviček

Smaženice z ředkviček

Čokoládový Baileys

Čokoládový Baileys

Beránek  hrnkový

Beránek hrnkový

Dipy ke grilovanému masu - z červené řepy

Dipy ke grilovanému masu - z červené…

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

65
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Kotlety plněné kysaným zelím
Kotlety plněné kysaným…
23
Čevapčiči po našem
Čevapčiči po našem
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Strach o Bolka Polívku (76): Kolaps během představení! Odvezla ho záchranka

Strach o Bolka Polívku (76): Kolaps během představení! Odvezla ho záchranka

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Kuřecí steak u nás doma
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact